Følg disse stilsikre motejentene på Instagram

Hun har over 750.000 følgere på Instagram

Gira på litt Instagram-inspirasjon i helgen? Her er ti av de viktigste motejentene du må følge akkurat nå.

OVER 750 000 FØLGERE: Jessica Steins (til venstre), eller @tuulavintage som hun kaller seg på Instagram,  har nesten 800 000 følgere. Under kommer en liste over de du bør insta-følge slavisk for å få din daglige dose moteinspirasjon.
OVER 750 000 FØLGERE: Jessica Steins (til venstre), eller @tuulavintage som hun kaller seg på Instagram, har nesten 800 000 følgere. Under kommer en liste over de du bør insta-følge slavisk for å få din daglige dose moteinspirasjon. Foto: FOTO: Screenshot Instagram
Publisert Oppdatert

Instagram har blitt en ny kilde til moteinspirasjon, og er nå et skikkelig mekka for alle moteelskere.

Det er kjempelett å la seg inspirere, og har du lastet ned appen på mobilen din, er du alltid bare et tastetrykk unna din favoritt-fashionista. Det er så mange, kule motepersonligheter der ute, og Instagram er en lett måte å hente inspirasjon på.

Favoritter

En av våre favoritter, @tuulavintage eller Jessica Steins som hun egentlig heter, har nesten 800.000 følgere. Hun legger ut daglige outfitbilder, og har en utrolig inspirerende stil.

Det har faktisk blitt sånn at Instagram på mange måter har erstattet blogger, noe som gjenspeiler seg i antall dagens antrekk-bilder som blir postet.

Under kommer en liste over hvem vi i Det Nye-redaksjonen følger slavisk for å få vår daglige dose moteinspirasjon.

Her er det garantert et par navn du bør plukke opp, og definitivt noen fantastiske fashionistaer du ikke har hørt om før.

Disse ti må du sjekke ut:

1. @emmaelwinelle

Følgere: 9603

Emma Elwin er moteredaktør i svenske Elle og bor i Stockholm. Hun instagrammer egne antrekk, siste kjøp, ønskelister, noe interiør, og av og til kjæresten Luke og hunden Stella. Vi elsker Emmas miks av maskuline plagg og feminine klassikere.

2. @camtyox

Følgere: 142 627

Camille Charrière er halvt fransk og halvt engelsk, bor i London og jobber som frilans motejournalist. Som de fleste franske motejenter kler hun seg laidback og elegant, men med en dæsj av engelsk punk.

3. @kalmanovich

Følgere: 16 944

Julia Kalmanovich jobber som designer med eget merke og menger seg med den russiske moteeliten, ledet av Miroslava Duma. På Instagram deler hun outfitbilder og viser en leken miks av prints, uvante fargekombinasjoner og señorita-inspirerte plagg med bare skuldre. Hun topper det hele med sin velkjente «tufs» i håret.

MOTEINSPO: Fra venstre: @afterdrk 495 518 følgere, @blairadiebee 346 047 følgere, @emmaelwinelle 9603 følgere, @galagonzalez 166 850 følgere, @somethingnavy 65 483 følgere.
MOTEINSPO: Fra venstre: @afterdrk 495 518 følgere, @blairadiebee 346 047 følgere, @emmaelwinelle 9603 følgere, @galagonzalez 166 850 følgere, @somethingnavy 65 483 følgere. Foto: FOTO: Screenshot Instagram

4. @blairadiebee

Følgere: 346 047

New York-jenta Blair Edie har så fin stil at whowhatwear.com linker til bloggen hennes! Instagram-kontoen er gjennomsyret av høye hæler, og looken er en miks av det preppy og chice, med fargerike plagg og mye mønstre.

5. @tuulavintage

Følgere: 790 466

Jessica Steins bilder får oss til å drømme om tropiske strender og hektiske storbyer. Vi drømmer også om garderoben hennes, som består av utallige kjoler, romantiske herligheter og masse sko!

6. @galagonzalez

Følgere: 166 850

Gala Gonzalez er nesten bedre kjent for sitt bloggnavn Amlul. Den spanske skjønnheten er bosatt i London og poster alt fra antrekksbilder til mer tilfeldige øyeblikk. Vi elsker hennes edgy og maskuline stil med oversizede plagg og til tider nerdete looks, som hun på mirakuløst vis gjør elegant og feminint.

7. @afterdrk

SJEKK UT DISSE: Fra venstre: @camtyox 142 627 følgere, @styleheroine 23 557 følgere, @tuulavintage 790 466 følgere, @eleonora_grazia_it 72 724 følgere, @kalmanovich 16 944 følgere.
SJEKK UT DISSE: Fra venstre: @camtyox 142 627 følgere, @styleheroine 23 557 følgere, @tuulavintage 790 466 følgere, @eleonora_grazia_it 72 724 følgere, @kalmanovich 16 944 følgere. Foto: FOTO: Screenshot Instagram

Følgere: 495 518

Sabrina Meijer startet bloggen Afterdrk i 2009 og har siden den gang fått mange fans og følgere. Instagram-bildene er en fryd for øyet, og i likhet med klesstilen er fotostilen enkel, men alltid med det lille ekstra. På Instagram viser hun detaljbilder av antrekkene sine, garderobefavoritter, inspirasjonsbilder og av og til kjæresten.

8. @styleheroine

Følgere: 23 557

Denne dama er alltid chic! Evangelie Smyrniotaki har en garderobe bestående av plagg og accessoirer fra de hotteste (og dyreste) designerne, og hun styler alle antrekk med perfeksjon.

9. @eleonora_grazia_it

Følgere: 72 724

Spanske Eleonora Carisi har it-faktoren som gjør at vi stadig vender tilbake til profilen hennes. Hun er dronningen av print, og får mønstermiks til å se ut som en lek. Nå er hun aktuell med en kolleksjon i samarbeid med Zalando, som virkelig er verdt å ta en titt på!

10. @somethingnavy

Følgere: 65 483

Arielle Nachmani veksler mellomalt fra det snobbete til det vintageinspirerte. Noen ganger er hun ultrafeminin, andre ganger sporty. Hun ser like fantastisk ut uansett hvilken stil hun går for, og vi lar oss inspirere av hennes daglige oppdateringer og antrekksbilder.

Les også:

- Photoshop på tube

Slik hever de antrekket

Stilikonets store hemmelighet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning