Vinterjakker

Hold varmen i fuskepels

Få en glamorøs stil med fuskepels i vinter.

TRENDY I FUSKEPELS: Moteriktige vinterjakker fra henholdsvis Monki (kr 800) og LIndex (kr 899).
TRENDY I FUSKEPELS: Moteriktige vinterjakker fra henholdsvis Monki (kr 800) og LIndex (kr 899). Foto: Foto: produsenten
Publisert Oppdatert

Vinteren er allerede godt i gang, og siden minusgradene har meldt sin ankomst er det på høy tid å kle på seg varme og deilige vinterklær.

Skal du kjøpe deg en ny vinterjakke denne sesongen, kan du godt skaffe deg en jakke i fuskepels. Den er nemlig en av vinterens store jakketrender.

Trendy denne vinteren

Fuskepels har lenge vært populært både på catwalken og hos kjendisene når kvikksølvet i gradestokken begynner å krype under null.

Denne sesongen viste motehus og designere som blant annet Gucci, Roberto Cavalli og Dior jakker med fuskepels på catwalken.

I tillegg bruker stilikoner som Kate Moss, Lily Allen og Whitney Port alle sammen fuskepels for å holde varmen i løpet av den kalde årstiden.

Moralsk riktig med fuskepels

Ikke bare er det trendy med fuskepels, det er også mer moralsk riktig å bruke enn ordentlig pels - det er det også mange av kjendisene som synes.

De siste årene har de ulike produsentene blitt såpass flinke til å lage fuskepels at det av og til kan være veldig vanskelig å se om pelsen er ekte eller ikke.

Tidligere fikk man bare kjøpt fuskepels som så veldig billig ut til en rimelig pris, men slik er det ikke lenger. Nå kan man få kjøpt en lekker fuskepels uten å blakke seg i flere av kjedebutikkene.

LANG FUSKEPELS: 1. Jofama (kr 2095)2.  Bik Bok (kr 799)3.  In Wear ((kr 1995)4.  Ellos (kr 699) 5. One Teaspoon/Nelly.com (kr 1799)
LANG FUSKEPELS: 1. Jofama (kr 2095)2. Bik Bok (kr 799)3. In Wear ((kr 1995)4. Ellos (kr 699) 5. One Teaspoon/Nelly.com (kr 1799) Foto: Foto: produsenten

Til hverdags og fest

Men en fuskepels kan du se glamorøs ut til både hverdags og fest, og til enhver anledning.

Bruk vinterjakken sammen med favorittjeansene dine og et par lekre ankelstøvletter når du skal på jobb eller møte venninnene på kafé.

Når du skal på julebord eller en annen festlig anledning denne vinteren, kan du kombinere den med den klassiske lille sorte og et par kule pumps.

Uansett hva du skal og hva du har på deg, så setter en fuskepels prikken over i-en på ethvert antrekk.

Les også:

KORT FUSKEPELS: 6. Mexx (kr 1599) 7. MQ (kr 999) 8. Saint Tropez (kr 999) 9. Lindex (kr 700) Vila (kr 699)
KORT FUSKEPELS: 6. Mexx (kr 1599) 7. MQ (kr 999) 8. Saint Tropez (kr 999) 9. Lindex (kr 700) Vila (kr 699) Foto: Foto: produsenten

Slik får du mest ut av garderoben din

10 plagg du bør ha i klesskapet i vinter

- Jeg har til gode å se én jente som får fin rumpe i denne

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning