Luksus på internett

Her gjør du shoppingkupp på nett

Her finner du de gode prisene.

It-jenta Alexa chung er ofte først ute med det siste, men nå kan du følge etter.
It-jenta Alexa chung er ofte først ute med det siste, men nå kan du følge etter. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert

Nettbutikkene bugner over av sko, klær og tilbehør til reduserte priser, og vi elsker det.

Alt fra baseplagg i gode kvaliteter og garderobeklassikere til it-vesker og designerklær er å finne på salg. Er du en av dem som tidlig fant deg favoritter du ikke har tatt deg rå til, kan du nå likevel slå kloa i noen drømmer på internett.

Herlig design

Er du av typen som elsker dyr design og herlige kvaliteter bør du sjekke ut salget til Net-a-porter. Her finner du blant annet designere som Helmut Lang, Stella McCartney, Prouenza Schouler og Alexander Wang, og utvalget er fremdeles stort.

Du bør også ta turen innom Shopbop. Her finner du også mange deilige merker, som ofte ligger høyt i pris. Det er også verdt å merke seg at nettbutikken i tillegg er god på baseplagg i flotte kvaliteter. Ta en titt på merker som for eksempel A.L.C, American vintage T by Alexander Wang.

Bomullsgenser fra A.L.C, den lille sorte fra Helmut Lang og skjortekjole fra t by Alexander Wang. Alt på salg.
Bomullsgenser fra A.L.C, den lille sorte fra Helmut Lang og skjortekjole fra t by Alexander Wang. Alt på salg. Foto: Foto.Produsenten

Sko og vesker

Har du lenge siklet på en ny veske eller et par nye sko fra et celebert merke har nettbutikken MyTheresa et glimrende utvalg. Det er fremdeles mange godbiter igjen til en mye mer tilforlaterlig pris. I nettbutikken finner du high end merker som Gucci, Balenciaga og YSL, men også skandinavisk design som Acne og By Malene Birger.

Ymse tilbehør

Knallgul Fendi, ankelboots fra Acne og vesken Tilly fra Mulberry. Alt på salg.
Knallgul Fendi, ankelboots fra Acne og vesken Tilly fra Mulberry. Alt på salg. Foto: Foto:Produsenten

Er det en ting vi aldri får nok av, og som kan løfte et antrekk fra hverdag til fest, så er det tilbehør.

Hatter, skjerf, halskjeder, ringer, armbånd og belter. Vi går aldri lei! Det finnes flere nettbutikker med godt utvalg, men som en start kan du ta turen innom FashionMixology, Nelly og Farfetch.

Bruk hodet

Før du klinker til på salg er det lurt å ta en runde i garderoben for å få oversikt over hva du har fra før av, hva du eventuelt mangler og hva du ikke får nok av. Kjøp med måte og tenk deg nøye om før du handler. Det at nettbutikkene har reduserte priser, betyr ikke at du ikke kan bli blakk!

Armbånd fra J.Dauphin og Isabel Marant, belte fra Jil Sander og See by Chloé. Briller fra Thierry Lasry. Alt på salg.
Armbånd fra J.Dauphin og Isabel Marant, belte fra Jil Sander og See by Chloé. Briller fra Thierry Lasry. Alt på salg. Foto: Foto: produsenten

Er du usikker på hvor du finner de ulike merkene med best priser gjør Polyvore jobben med å finne produkter du leter etter.

Les mer:

Solbrilleguide

Klassikere i klesskapet

De beste basiskuppene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning