De billigste trendplaggene

Her er hverdagsfavorittene du har råd til

Ønsker du deg et grundig garderobeløft uten å bli økonomisk ruinert? Her er de nye hverdagsfavorittene du har råd til.

TRENDPLAGGENE: Det trenger ikke å koste en formue å oppdatere garderoben noen hakk. Vi har funnet 12 rimelige godbiter som gjør deg trendy i vår.
TRENDPLAGGENE: Det trenger ikke å koste en formue å oppdatere garderoben noen hakk. Vi har funnet 12 rimelige godbiter som gjør deg trendy i vår. Foto: FOTO: Produsentene
Publisert Oppdatert

Hver sesong byr på nye trender, og det kan være vanskelig å finne frem i jungelen av hva du bør shoppe og hva du bør droppe.

Her gir vi deg 12 trendplagg, som ikke koster mer enn 2000 kroner til sammen. La deg inspirere, og dra på shopping med god samvittighet.

Kunstnerisk

En av de største trendene denne sesongen er store, maleriske print.

- Denne trenden ser vi hos Prada, Celine, Kenzo, Louis Vuitton og Chanel denne sommeren, sier moteansvarlig Rubi Sørvik i Det Nye.

Også batikk er en hot trend.

- Batikk er kult å kombinere med jeans og andre denimplagg for den ordentlige 90-talls looken akkurat nå, sier stylist Eirik Mogseth.

Ørecuffs

Vi har lenge siklet på lekre og dyre ørecuffs fra smykkedesignere, men nå er den fresheste ørepynten hos H&M. Disse kan enkelt gjøre et antrekk mer personlig.

Mini

Alexander Wang introduserte trenden, og siden har vi elsket det korte bomullsskjørtet. Style det med en bluse tucket nedi skjørtet for en pyntet look, eller en enkel t-skjorte med print for en mer avslappet outfit.

KUNSTNERISK, ØRECUFFS OG MINI: Genser fra Zara, kr 399. Ørecuffs fra H&M, kr 39. Skjørt fra Vero Moda, kr 99.
KUNSTNERISK, ØRECUFFS OG MINI: Genser fra Zara, kr 399. Ørecuffs fra H&M, kr 39. Skjørt fra Vero Moda, kr 99. Foto: FOTO: Produsentene

Transparent

En liten transparent clutch er perfekt til oppbevaring av sminke eller kontanter. Et tips er å ha flere vesker i samlingen din, så du kan mikse vesker og antrekk etter humøret ditt.

Solbriller

Årets kuleste solbriller har grov ramme i overkant, og gulldetaljer. Også runde solbriller med 90-tallsreferansene er sterke på brillefronten i vår.

Har du tenkt å bare gå for noen av trendene, er et par kule solbriller et av de smarteste kjøpene.

- Om 12 trender blir i meste laget, ville jeg satset på solbriller og midiskjørt i vår, sier Mogseth.

Vidde

Nå skal buksene aller helst være vide, og antrekket blir råfint med en tykk, litt lang genser over. Det er også kult å kombinere vide bukser og skjørt med for eksempel magetoppen eller en denimskjorte.

Midi

SOLBRILLER, TRANSPARENT OG VIDDE: Solbriller fra Bik Bok, kr 99. Veske fra Mango, kr 99. Bukse fra H&M, kr 199.
SOLBRILLER, TRANSPARENT OG VIDDE: Solbriller fra Bik Bok, kr 99. Veske fra Mango, kr 99. Bukse fra H&M, kr 199. Foto: FOTO: Produsentene

40-tallets midiskjørt (noe lengre enn knelange skjørt) er tilbake for fullt. Kombiner det voluminøse skjørtet med en stor strikkegenser og få sesongens hotteste silhuett.

Kjøper du et i pudderrosa, er du ekstra trendy.

- Pudderrosa var en gjenganger på catwalken hos motehus som Burberry, Balmain, Balenciaga og Alexander Wang, sier Sørvik.

Skjørtene er inspirert av "The New Look", og er både ladylike og elegante. Den mest korrekte looken får du med cardigan, clutch og perlesmykker ala Chanel.

Den lille grå

Hverdagskjolen som raskt kan styles om til en partykjole er allerede en hit, og vi spår at den vil bli din nye garderobefavoritt. Velg kraftige boots eller sandaler med detaljer for en rocka og urban look.

Sandal

Grove sandaler står høyt på vårens ønskeliste. I vår er generelt skoene kraftige, så ikke vær redd for å skille deg ut. Du kan også velg et par med høye hæler for en litt mer feminin vri.

Dyrisk

Lenge har Maria Nilsdotters dyriske ringer stått på ønskelista. Inntil videre finnes disse lekre klørne på H&M. Veldig fine, og ikke minst økonomiske.

MIDI, SANDAL OG DEN LILLE GRÅ: Skjørt fra H&M, kr 349. Sandal fra H&M, kr 599. Kjole fra Bik Bok, kr 199.
MIDI, SANDAL OG DEN LILLE GRÅ: Skjørt fra H&M, kr 349. Sandal fra H&M, kr 599. Kjole fra Bik Bok, kr 199. Foto: FOTO: Produsentene

Superkort

Magetoppen er fortsatt en hit, og de ble sett hos både Balenciaga, Isabel Marant, Rag & Bone og Alexander Wang. I år er det ekstra trendy å style den med en tynn bluse under.

Du kan også bruke den til kule skjorter, transparente lag og oversized collegeplagg. Men en ting er no-no.

- Man bør ikke style magetoppen med miniskjørt, sier Mogseth.

Metallisk

Vi har lagt vår elsk på metalliske plagg denne sesongen, både til hverdags og fest. Denne trenden ble sett hos designere som Lanvin, Isabel Marant, Roberto Cavalli og Diane von Fürstenberg.

Kombinerer du svart og metallisk sammen, blir du både chic og trendy på samme tid.

Les også:

Derfor vil du ha denne kåpen

Disse appene gjør deg penere

SUPERTKORT, DYRISK OG METALLISK: Magetopp fra Bik Bok, kr 149. Ring fra H&M, kr 39. Skjørt fra Monki, kr 300.
SUPERTKORT, DYRISK OG METALLISK: Magetopp fra Bik Bok, kr 149. Ring fra H&M, kr 39. Skjørt fra Monki, kr 300. Foto: FOTO: Produsentene

- Photoshop på tube

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning