Årets fineste julegaver til kjæresten

Gaver til ham – under tusenlappen!

Kjæresten er alltid den vanskeligste å kjøpe gave til. Vi gir deg ti gode tips, og det uten at du må finne frem masterkortet.

JULEGAVETIPSENE DU TRENGER: Her er gavene du kjøper til han det (gjerne) er vanskeligst å kjøpe gaver til - nemlig kjæresten. Få inspo og gode tips her (alt er til under tusenlappen).
JULEGAVETIPSENE DU TRENGER: Her er gavene du kjøper til han det (gjerne) er vanskeligst å kjøpe gaver til - nemlig kjæresten. Få inspo og gode tips her (alt er til under tusenlappen). Foto: FOTO: Produsentene
Publisert Oppdatert

Julaften nærmer seg med stormskritt, og du kjenner pulsen stiger! Hva skal du kjøpe til kjæresten din? Du har tenkt på det lenge og ingenting er bra nok. Og jo nærmere du kommer julaften, dess høyere strekker du budsjettet for gaven.

Vi har samlet tipsene som løser problemet! Her får du ti gode julegavetips han vil elske - og det til under tusenlappen.

Avslappet og kul

1: Portapro hodetelefoner fra Koss, kr 279.

Står musikkanlegget på fra han kommer til han går? Gi han noe som kler hans største lidenskap. Hodetelefoner er en gave han garantert blir glad for! Og han kommer sannsynligvis til å gå med dem på hodet eller rundt nakken hver eneste dag.

En annen kul idé til den musikkinteresserte er konsertbilletter, enten som en selvstendig gave eller i tillegg til hodetelefonene. Sjekk ut hvilke artister som spiller i din by i 2014, kanskje kommer favorittbandet hans?

2: T-skjorte fra Surface to Air, kr 495.

Kule T-skjorter får han garantert aldri nok av! Før det blir varmere i lufta kan han bruke den under en hettegenser eller kardigan.

3: Sneakers fra Lacoste, kr 999.

Kjøper han seg ikke nye sko før sålen er i ferd med å falle av? Ta tak i situasjonen selv ved å gi ham et nytt par sneakers. Dette paret kan han bruke både avslappet og til et litt mer pyntet antrekk.

AVSLAPPET OG KUL: Portapro hodetelefoner fra Koss, kr 279. T-skjorte fra Surface to Air, kr 495. Sneakers fra Lacoste, kr 999.
AVSLAPPET OG KUL: Portapro hodetelefoner fra Koss, kr 279. T-skjorte fra Surface to Air, kr 495. Sneakers fra Lacoste, kr 999. Foto: FOTO: Produsentene

Sporty

4: Musikkspilleren iPod Shuffle fra Apple, kr 399.

Tilbringer han like mye tid på treningsstudio eller ute på joggetur som han gjør hjemme? Eller kanskje du vil gi han et lite hint om at han kan komme seg opp av sofaen?

Gi ham en musikkspiller som er lett å feste på treningsklærne. For å gjøre gaven enda mer personlig kan du fylle den opp med låter før du gir han den. Et par søte sanger dere har romantiske minner til er greit, men husk at det skal gi treningsmotivasjon!

5: Treningsjakke med hette fra Puma, kr 700.

Nytt treningstøy er alltid en god motivasjon til å komme seg til treningssenteret! Og denne kule treningsjakken kan være like fin til en sprek søndagstur som på mølla.

6: Skjønnhetspleie for "The Athlete" fra Aesop for mrporter.com, kr 850.

Smart sett med alt han trenger av kosmetikk i treningsbagen, og det av god kvalitet og fin forpakning. Toalettmappen inneholder kroppsvask, sjampo og ansiktskrem.

Elegant

SPORTY: Musikkspilleren iPod Shuffle fra Apple, kr 399, Treningsjakke med hette fra Puma, kr 700. Skjønnhetspleie for "The Athlete" fra Aesop for mrporter.com, kr 850.
SPORTY: Musikkspilleren iPod Shuffle fra Apple, kr 399, Treningsjakke med hette fra Puma, kr 700. Skjønnhetspleie for "The Athlete" fra Aesop for mrporter.com, kr 850. Foto: FOTO: Produsenten

7: Kortholder fra Acne, kr 650.

Store lommebøker er ikke så greit for gutta, med tanke på at de ikke har tilsvarende store vesker å putte dem i. En kortholder er derfor helt perfekt, og får plass i lomma på jeansen hans. Denne enkle, fine skinnvarianten fra Acne kommer han til å elske.

8: Genser fra Cos, kr 890.

Det er ikke bare vi jenter som digger myke, gode strikkegensere. Dette blir et plagg han kommer til å bruke mye i vinter! Den er dessuten så klassisk og stilren at han kan bruke den både på kontoret og i sofakroken.

9: Skinnhansker fra Jofama, kr 279.

Et par gode skinnhansker holder hendene hans varme hele vinteren. Bare husk å lage et lite merke med navn og nummer som du kan feste inni, så slipper du at han roter de bort den første uka!

10: Etterbarberingskrem fra Kremfresh, kr 165.

Kremfresh lager så naturlige produkter at de påstår at du kunne spist dem! Og det passer bra for den sensitive huden hans, rett etter at han har barbert seg.

Les også:

Julegenseren: Hot eller not?

ELEGANT: Kortholder fra Acne, kr 650. Genser fra Cos, kr 890. Skinnhansker fra Jofama, kr 279. Etterbarberingskrem fra Kremfresh, kr 165.
ELEGANT: Kortholder fra Acne, kr 650. Genser fra Cos, kr 890. Skinnhansker fra Jofama, kr 279. Etterbarberingskrem fra Kremfresh, kr 165. Foto: FOTO: Produsentene

Hit vil alle dra i desember

Her er 25 av sesongens fineste dresser

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning