Utleie av designervesker

Ekte designervesker til 500 kroner

Drømmer du om designervesker, men har ikke råd? Nå kan du leie.

TIL LEIE: Nå kan du enkelt leie vesker på nett.
TIL LEIE: Nå kan du enkelt leie vesker på nett. Foto: FAKSIMILE: Littluksus.no
Publisert Oppdatert

Fant kun en veskeutleier

Klikk.no lette etter flere som leier ut designervesker, men fant ingen. Vet du om noen? Tips oss gjerne i kommentarfeltet under artikkelen!

Mange drømmer om å ha en Dior, Chanel eller Marc Jacobs hengene over skulderen. Vi ser kjendisene bære dem, og ønsker oss det samme selv. Men dessverre strekker ikke alltid lommeboken til. Nå kan du leie designervesker hos Litt Luksus.

Hver fjerde uke gratis

Du husker sikkert Louis Vuitton-vesken til Carries assistent i "Sex and the City: The Movie" ? I august kom det samme konseptet, hvor du kan leie designervesker på nettet, til Norge.

Du kan med enkle tastetrykk sikre deg en flott designerveske for hvor lang periode du selv ønsker. Prisene varierer, og ligger på rundt 300 til 700 kroner uken. Veskene leies ut på ukentlig basis, hvor hver fjerde uke er gratis.

Stor etterspørsel

Heidi Krogh og Cecilie Hanisch er jentene bak Litt Luksus. De har holdt på siden september, og er fornøyde med tilstrømningen.

- I forhold til våre forventninger har det gått veldig bra, sier Cecilie Krogh. Markedet er nok ikke like stort her i Norge som i USA og Storbritannia hvor de har holdt på med dette i mange år, men det er stor, jevn pågang, forteller hun.

Flest kvinner

Hovedsakelig er målgruppen jenter fra 20 til 35 år, men de har også opplevd at kvinner på rundt 60 vi leie veskene. Det har også vært etterspørsel fra noen menn, men det er flest kvinner som vil leie designerveskene.

Veskene leies ut i Oslo-området, men kan sendes over hele Norge. Du kan leie unike vesker som er kategorisert i "p artypynt", "hverdagsluksus" og "reis med stil".

Flott konsept

- Det er et flott konsept i forhold til at mange ikke har mulighet eller budsjett til å kjøpe seg dyre designervesker, sier stylist Anette von Osten, men legger til at det ville blitt trist å gi ifra seg veskene.

Hvis man skal på noe spesielt, hvor man kan vise frem vesken sammen med et antrekk, er dette perfekt.

- Nordmenn har blitt mer bevisste på moter og merker, men om dette blir like stort som i andre land, er jeg litt usikker på, sier stylisten.

Les også:

Stor veskemote

Ny garderobe uten å kjøpe klær

Innredning - luksus eller budsjett?

Test av Samsung S8000 JÉT

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning