Konkurranse

Dj til topps

I juni er det duket for gründerkveld for jenter.

Det Nyes lesere har stemt Elisabeth Larsen (28) aka. Dj Liz frem til seier.
Det Nyes lesere har stemt Elisabeth Larsen (28) aka. Dj Liz frem til seier.
Publisert Oppdatert

Tidligere i vår presenterte vi fem kreative jenter i Det Nye. Sammen med Adidas Originals ga vi dem følgende utfordring:

Hva ville du gjort med et tomt, hvitt lokale og 35 000 kroner?

Det Nyes lesere har stemt Elisabeth Larsen (28) aka. Dj Liz frem til seier, og i juni blir forslaget hennes til virkelighet.

Konkurrentene var bloggeren Tegnehanne, danserne i Tabanka Crew, eksponeringsdesigner Fride Severeide og skribent Emma Clare Gabrielsen.

Gründerkveld for jenter

Dj-en, som er daglig leder i dj-gruppen oh Mama! Crew, planlegger å arrangere et seminar der hun ønsker å inspirere andre kvinner til å nå drømmene sine.

Her er hennes bidrag til konkurransen:

«Jeg ville invitert kvinner innenfor urbankulturen, som har realisert sine drømmer, fulgt sin lidenskap og startet noe for seg selv. Jeg ville også invitert jenter og kvinner som ønsker å gjøre det samme. På den måten ville jeg skapt en mini-inkubator, et rom for å inspirere og bli inspirert. Jeg ville også ha invitert kvinner med fagtyngde innenfor entreprenørskap. Det ville vært rom for samtaler, diskusjon og utveksling av erfaringer og drømmer. Dagen ville jeg også ha fylt med en showcase av alle kvinnene som har delt sine entreprenørhistorier. Opptredener av musikere, utstilling av fotograf og streetart-kunstner, fashionshow, danseshow og dj-set.»

I skyggen av gutta

- Hvordan føles det å bli stemt frem som Norges mest kreative jente?

- Det føles selvfølgelig veldig bra! Jeg setter stor pris på alle som stemte på meg, og jeg er veldig takknemlig for all positiv respons jeg har fått på idéen min.

- Hvordan skal du forberede deg til eventet?

- Det blir først og fremst masse planlegging og organisering. Det er mange personer som skal involveres, så det er mye som må klaffe tidmessig. Men først og fremst skal jeg ha det gøy med arrangeringen! Dette er noe jeg elsker å gjøre, så jeg gleder meg bare utrolig mye til å sette i gang, og til å gjennomføre eventet!

- Hvorfor tror du at du vant?

- Selv mener jeg at det mangler på kurstilbud og inspirasjonsworkshops i Norge, spesielt innenfor urbankulturen og for jenter i kreative og kunstneriske yrker. Fokuset er som regel rettet mot teknologi og ren business, og jentene kommer ofte i skyggen av gutta når det kommer til entreprenørskap. At jeg har satt fokus på dette, fikk jeg mange positive kommentarer på da idéen min kom på trykk, og jeg tror mange av dem som stemte på meg kunne tenke seg å delta på et slikt event. I tillegg er det mange i nettverket mitt som har støttet meg og stemt - og spredd budskapet videre. Tusen takk til alle dere! Og selvfølgelig en stor takk til alle Det Nye-leserene som óg har stemt!

«Originals White Space Project» finner sted 9. juni (merk, ny dato!) på White Light Studios i Borggata 9, Oslo. Det blir spennende aktiviteter fra kl 13:00 og stor fest på kvelden. Meld deg på ved å sende ADIDAS <NAVN> til 2205.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen