Blogger: Anne-Laure Mais

Denne bloggen bør du klikke deg inn på nå

Anne-Laure gjorde det mange drømmer om da hun flyttet til Paris for å jobbe med mote. Nå er hun en innsider i moteverdenen i Paris, og lærer like mye av bloggingen som av motejobben.

BLOGGEREN: Franske Anne-Laure blogger under pseudonymet Adenorah og er allerede som 23-åring en innsider i moteverdenen i drømmebyen Paris.
BLOGGEREN: Franske Anne-Laure blogger under pseudonymet Adenorah og er allerede som 23-åring en innsider i moteverdenen i drømmebyen Paris. Foto: FOTO: adenorah.com og Colourbox
Publisert Oppdatert

Anne-Laure Mais

Alder: 23 år

Fra: Den franske byen Biarritz, men bor nå i Paris

Jobber med: Markedsføring og sosialemedier for et fransk merke, samtidig som hun driver bloggen adenorah.com

Instagram: @adenorah

- Du flyttet fra den franske byen Biarritz til motemekkaet Paris. Kan du fortelle oss litt om hvordan byen er?

- Jeg har bodd i Paris i ett år, og jeg oppdager nye ting hele tiden! Jeg føler meg utrolig bra her, og det har allerede skjedd så mye med livet mitt siden jeg flyttet hit. Paris er en kunstnerisk by og stilen er nokså heterogen. Fra utsiden virker holdningen her litt kald og utilgjengelig, men når man først kommer hit møter både byen og menneskene deg med åpne armer.

- Virkelig helt crazy

- Nå jobber jeg som Community Manager for et fransk motemerke, og får være med på med mange spennende prosjekter. Jeg har reist til New York for et fotoopptak og jobbet med musikkfestivalen Rock en Seine. Jobben min har selvfølgelig en stor påvirkning på bloggen, men det går kanskje like mye den andre veien. Jeg jobber gjerne sammen med andre bloggere med den digitale markedsføringsstrategien for merket, og fordi jeg kjenner moteindustrien og selv blogger om mote, har jeg mye å komme med.

- Hvordan har livet ditt utviklet seg siden du begynte å blogge?

- Jeg har fått så mange muligheter, denne fantastiske jobben og jeg reiser masse! Det er virkelig helt crazy!

- Inspirasjonen ligger alltid i luften

- Jeg tror jeg blir inspirert av absolutt alt som skjer rundt meg. Selvfølgelig jobben og andre moteblogger, men også gatemote, Instagram, magasiner og venner. Inspirasjonen ligger alltid i luften uansett hva jeg gjør og jeg blir ubevisst påvirket av det som skjer rundt meg, sier Anne-Laure og legger til:

- Stilen min utvikler seg også i takt med omgivelsene. Selv om det kan være vanskelig å finne en egen stil man kan føle seg vel i, er det viktig at du gir deg selv tid. Vær deg selv og eksperimenter! Du trenger ikke å følge trender, det viktigste er at du finner deg og din stil. Det tok meg veldig lang tid å finne fram til den stilen jeg har i dag, som jeg føler er komfortabel, presentabel og helt meg.

FAVORITTER

DEN PERFEKTE VESKEN: Den minimalistiske Betty Bag fra Saint Laurent er den perfekte vesken, og Anne-Laure har allerede to; en i svart skinn (på det øverste bildet) og en med mønstret stoff. Herrefrakken fra Isabel Marant x HM (nederst til høyre) er en annen favoritt. Hun likte snittet på den så godt at hun måtte snike den ut av kjærestens skap!
DEN PERFEKTE VESKEN: Den minimalistiske Betty Bag fra Saint Laurent er den perfekte vesken, og Anne-Laure har allerede to; en i svart skinn (på det øverste bildet) og en med mønstret stoff. Herrefrakken fra Isabel Marant x HM (nederst til høyre) er en annen favoritt. Hun likte snittet på den så godt at hun måtte snike den ut av kjærestens skap! Foto: FOTO: adenorah.com

BLOGGER: - Jeg elsker bloggere med en minimalistisk stil, men har fulgt Jeanne Damas (jeannedamas.blogspot.com) så lenge jeg kan huske. Hun er et typisk fransk ikon. Utrolig vakker, og hun følger ikke trender.

HVERDAGSANTREKK: - Boyfriendjeans, Stan Smith-joggesko, en løs genser og skinnjakke er som min avslappede uniform og gjør at jeg kan være komfortabel i hverdagen.

PARTYOUTFIT: - Skinnbukser, blondetopp, svart blazer og høye hæler. Jeg liker ikke egentlig kjoler, det er mye mer chic med et par lekre bukser!

DESIGNER: - Alexander Wang, Phoebe Philo og Anthony Vaccarello.

SKO: - Akkurat nå er det Anthony Vaccarello x Stella Luna som er favorittene. De er så MEG at jeg kunne gått naken i dem!

VESKE: - Betty Bag fra Saint Laurent. Jeg har allerede to forskjellige og elsker at de er så enkle og chice!

JAKKE: - I vinter har jeg stjålet kjærestens Isabel Marant x HM-frakk. Den er altfor stor for meg, men jeg digger snittet og stilen.

PARFYME: - Jeg har luktet søtt av Kenzo Amour i årevis.

FAVORITTER: Skoene fra Anthony Vaccarello x Stella Luna er så perfekte at Anne-Laure føler at hun kunne ha gått naken i dem! Når hun skal på fest er det kule skinnbukser som gjelder, som disse fra InWear, kr 3999. Nuxe Crème Fraîche dagkrem, kr 299. Rød leppestift fra MAC, kr 175. Sort våtliner fra Make Up Store, 145 kr.
FAVORITTER: Skoene fra Anthony Vaccarello x Stella Luna er så perfekte at Anne-Laure føler at hun kunne ha gått naken i dem! Når hun skal på fest er det kule skinnbukser som gjelder, som disse fra InWear, kr 3999. Nuxe Crème Fraîche dagkrem, kr 299. Rød leppestift fra MAC, kr 175. Sort våtliner fra Make Up Store, 145 kr. Foto: FOTO: adenorah.com, Colourbox og Produsentene

MAKEUP: - En intens rød MAC-leppestift og svart eyeliner. That's it!

PÅ NEGLENE: - Jeg digger C23 fra merket UNE. Det er en bio-neglelakk og akkurat denne fargen er en mellomting mellom grå og beige som er fantastisk.

HUDPLEIE: - Crème Fraîche fra NUXE. Jeg oppdaget denne fuktighetskremen for to år siden og kan ikke leve uten den!

ALLTID I VESKEN: - Rød leppestift, agenda, iPhone og lommebok fra Saint Laurent.

BUTIKKER: - Colette i Paris. Her kjøper jeg alt fra bøker og elektronikk til de beste designerne. Det aller beste er at under salget er nesten alt på 50 % avslag!

Les også:

- Photoshop på tube

Slik hever de antrekket

Stilikonets store hemmelighet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning