Vårkjoler

De fineste hverdagskjolene

Vi har samlet et par av de fineste hverdagskjolene akkurat nå. Finn din favoritt her!

FINE HVERDAGSKJOLER: Kjoler i etterlengtede farger roper om vår og bare legger. Fra Ganni, kr 999. Rosa fra Bands of Outsiders, Net-a-porter, kr 2200 og gul tunikakjole fra Zara, kr 599.
FINE HVERDAGSKJOLER: Kjoler i etterlengtede farger roper om vår og bare legger. Fra Ganni, kr 999. Rosa fra Bands of Outsiders, Net-a-porter, kr 2200 og gul tunikakjole fra Zara, kr 599. Foto: FOTO: Produsentene
Publisert Oppdatert

Vårkjolene har begynt å poppe frem på både klesstativer og fashionistaer rundt oss.

Så hva venter du egentlig på? Det er sannelig på tide å løpe og sikre seg et par av de beste godbitene.

Blant de største trendene på kjolefronten denne våren finner vi blant annet de feminine snittene, den klassiske kontrasten svart-hvitt, maleriske mønstre og fargen rød.

Det som er så fantastisk med en hverdagskjole, er at den gjør det mulig å dra rett fra jobb til fest. Alt som skal til er å bytte ut de vanlige skoene med et par pumps eller fine sandaler.

Her har vi samlet et par av de fineste hverdagskjolene akkurat nå.

FEMININE SNITT

Den feminine silhuetten med markert midje er å finne i alle mulige varianter denne våren.

Hyll de kvinnelige formene ved å gå for en vakker vårkjole i ekte 50-tallsstil, eller en litt mer moderne variant med et lavere markert liv.

Vil du ta de romantiske vibbene helt ut, kan du la deg inspirere av den sarte blondelooken à la Louis Vuitton. Eller du kan kjøre på med en pastellfarget kjole for en delikat styling.

Ønsker du å være litt røffere i kantene, kan du style det feminine snittet med en røff skinnjakke eller vårens kuleste plagg - bomberjakken.

FEMININE SNITT: Fra venstre: Bik Bok, kr 399. Tibi/net-a-porter.com, kr 2700. Lindex, kr 299.
FEMININE SNITT: Fra venstre: Bik Bok, kr 399. Tibi/net-a-porter.com, kr 2700. Lindex, kr 299. Foto: FOTO: Produsentene

SVART-HVITT

Sjakkbrettets enkle farger har lenge regjert på catwalken, og fortsetter å prege motebildet også til våren.

Særlig Balmain og Marc Jacobs viste en tydelig forkjærlighet for den udødelige fargekombinasjonen denne sesongen, både med lekne print og vakre snitt.

Looken kan du gjøre både dramatisk eller nedtonet. Er du av den litt vågale typen, kan du gjerne gå for grafiske mønstre som ruter og striper.

Vil du ha en litt roligere styling, kan du velge deg hvite plagg med svarte detaljer som for eksempel på lommer, glidelåser eller sømmer.

RØDT

SVART-HVITT: Fra venstre: Tibi/net-a-porter.com, kr 2600. Zara, kr 399. Cubus, kr 249.
SVART-HVITT: Fra venstre: Tibi/net-a-porter.com, kr 2600. Zara, kr 399. Cubus, kr 249. Foto: FOTO: Produsentene

Bli inspirert av Valentinos signaturfarge, og vekk oppsikt i en rød vårkjole.

Den knallrøde fargen kan være både romantisk og dramatisk på en og samme tid, og kan sprite opp en ellers vanlig hverdag.

Fargen finnes i utallige toner, noe som gjør at de aller fleste kan kle rødt. Men pass på. En rød kjole kan være nok i seg selv, så det kan være greit å gå for et noe enklere tilbehør.

Ønsker du likevel en dristigere look, kan du fint kle deg i den knalle fargen fra topp til tå.

MALERISKE MØNSTRE

Hva med å gjøre antrekket til et spennende kunstverk med fine mønstre og vakre print? Disse kjolene i ekte boho-stil passer perfekt til bare legger og en løs flette.

RØDT: Fra venstre: Zara, kr 699. Zara, kr 499. Nelly.com, kr 449.
RØDT: Fra venstre: Zara, kr 699. Zara, kr 499. Nelly.com, kr 449. Foto: FOTO: Produsentene

Både Isabel Marant og Gucci sendte flere av sine modeller ned catwalken iført nettopp slike tunikalignende plagg denne sesongen.

Ønsker du å se litt ekstra fin ut, kan du kombinere kjolene til et par lekre sandaler. Vil du derimot være litt mer avslappet i looken, kan du fint style kjolene ned med et par Converse eller loafers.

Er du ekstra vågal, er det fullt mulig å ta mønsteret til nye høyder ved å gå for sterke farger og knallnyanser. Velg blant abstrakte motiver eller Dolce & Gabbanas variant, inspirert av tradisjonsrike veggmalerier.

Les også:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning