Kjoler med print

8 trendy hverdagskjoler

Sats på noe annet enn ensfargede kjoler i vinter.

UNNGÅ Å KLE DEG KJEDELIG: Sats på noe annet enn bare ensfargede plagg denne vinteren, så unngår du å forsvinne i mengden.
UNNGÅ Å KLE DEG KJEDELIG: Sats på noe annet enn bare ensfargede plagg denne vinteren, så unngår du å forsvinne i mengden. Foto: Foto: La Redoute
Publisert Oppdatert

Vinteren er nå godt i gang, og det er på tide å kle på seg vinterklærne.

Mange av oss har en tendens til å kle oss i ensfargede plagg på denne tiden av året, mens vi mer enn gjerne kjører på med mønstrede klær om sommeren.

Slik trenger det ikke å nødvendigvis være!

For selv om vinteren har kommet for å bli en stund, så har vi fortsatt lov til å kle oss i blomstrete plagg.

Grafisk og etnisk

Catwalken bugner nemlig over av mønster denne sesongen.

Sats på grafiske eller etniske plagg med enkle snitt - i tillegg til blomster og dyr - denne vinteren, og du blir trendy som få.

Motehuset Etro og designeren Holly Fulton har begge kolleksjoner med grafiske mønster, mens Isabel Marant og Proenza Schouler er blant dem som lar seg inspirere av etniske print.

Emilio Pucci, Paul & Joe, Kenzo, Jil Sander, Cacharel, Paul Smith, Erdem, Miu Miu, Givenchy og Giambattista Valli har derimot alle bokstavelig talt latt vinterhagen springe ut i full blomst.

Både Emanuel Ungaro, Topshop Unique og Vivienne Westwood har valgt å gå en annen vei, og latt seg inspirere av dyreriket. De har blant annet plagg med hunder, ulver og fugler i sine kolleksjoner for sesongen.

PRINT: 1. Pepe Jeans (kr 999) 2. Cubus (kr 299) 3. La Redoute (kr 999) 4. La Redoute (kr 750) 5. Nina Jarebrink (kr 3899) 6. H&M (kr 399) 7. Diane Von Furstenberg/Net-a-porter.com (kr 1895) 8. Sisley (kr 899)
PRINT: 1. Pepe Jeans (kr 999) 2. Cubus (kr 299) 3. La Redoute (kr 999) 4. La Redoute (kr 750) 5. Nina Jarebrink (kr 3899) 6. H&M (kr 399) 7. Diane Von Furstenberg/Net-a-porter.com (kr 1895) 8. Sisley (kr 899) Foto: Foto: Fashionactive, Svein-Erik Tøraasen, produsenten

Trendy hverdagskjoler

Flere jenter kler seg i kjoler kun når de skal på fest - for eksempel den klassiske «lille sorte», men kjoler er også ypperlige å bruke til hverdags.

Sleng på deg en kjole om morgenen, og kombiner den med et par lekre ankestøvletter og en lang, klassisk kåpe, og du er klar for en ny dag på null komma niks.

Og hvis du ønsker å skille deg ut i mengden og være moteriktig på én og samme tid, så bør du ta på deg en mønstret hverdagskjole.

Et godt tips for å holde varmen i vinter, er å gå til innkjøp av en tykk strømpebukse som er fôret med fleece (det finnes faktisk!). Så slipper du å fryse rumpa av deg selv om du går med en kjole i kuldegradene.

Det går også an å bruke langermede topper under kjolen, i tillegg til en tynn pologenser - den er tilbake i motebildet for fult denne sesongen.

Les også:

10 plagg du bør ha i kelsskapet i vinter

Slik få du maks ut av den eksisterende garderoben din

- Jeg har til gode å se én jente som får fin rumpe i denne

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning