SEXSNAKK MED DET NYE OG RFSU - #KOMMERSIELTSAMARBEID:

Spør Jørgen og Lise om sex

Nå kan du få svar på alt du lurer på om sex.

Publisert Oppdatert

RFSU

I Norge arbeider RFSU (Riksförbundet för Sexuell Upplysning) både med holdningskampanjer og opplysning om sikker og lystfull sex.

Organisasjonen er partipolitisk og religiøst uavhengig, og jobber for å spre et fordomsfritt, tolerant og åpent syn innen sex- og samlivsspørsmål

RFSU jobber også kommersielt med salg og markedsføring av sine produkter.

Alt overskudd fra den kommersielle delen er med på å finansiere den ideelle delen.

Besøk nettsiden deres her.

Forventer han at jeg skal fortelle ham om hvor mange jeg har ligget med? Noen grunn til at jeg lager så mange pinlige lyder når jeg har sex?

Og hva er verst på første date - å prompe eller å si at jeg er forelsket i ham (etter bare en kveld)?

Vi har mange spørsmål som har med sex å gjøre. Og vet du hva? Ingen spørsmål er for teite, og nå kan du fyre løs så mange du bare vil.

I kommersielt samarbeid med RFSU skal nemlig Det Nye svare på alt du lurer på om sex.

Med seg har Det Nye og RFSU fått Jørgen Perminow (30), som er lege og jobber som gynekolog på kvinneklinikken ved Akershus universitetssykehus, og RFSU sin egen Lise Nordum (26).

En av dere lurer på om

Hver fredag framover sender vi en ny episode der Lise og Jørgen svarer på deres spørsmål.

- Sex skal være gøy

Ja, hver fredag framover vil Lise og Jørgen sitte i studio og svare på spørsmålene deres. Tonen er uformell og positiv, og ingenting er for smått eller for stort.

- Sex er en naturlig og fin ting som opptar alle. Vi som jobber i RFSU sitter på mye kunnskap rundt seksualitet, og ønsker å bruke dette til å hjelpe og opplyse andre. Sex skal være gøy, sier Lise.

- Vi vil lage godt, sex-positivt stoff om seksualitet som formidles med humor, varme og faglig tyngde, sier Det Nyes redaktør Karine Thyness.

- Det Nye har lang tradisjon med å lage gode artikler om sex til printmagasinet, og nå vil vi få opp volumet av artikler med denne tematikken på nett også, legger redaktøren til.

Slik sender du inn spørsmål

Noe du lurer på innenfor sex og samliv? Husk at terskelen er høy, og at ingenting er flaut.

Send inn ditt spørsmål til [email protected]

Vi kommer også til å skrive egne artikler om de ulike temaene på detnye.no.

I kommersielt samarbeid med RFSU

Det Nye presenterer videoserien «Sexsnakk» i samarbeid med RFSU, og sammen ønsker vi å presentere godt og sexpositivt innhold for våre lesere.

RFSU Norge er et datterselskap av RFSU AB, som igjen eies av den ideelle organisasjonen RFSU, Riksförbundet för Sexuell Upplysning, og arbeider både ideelt med holdningskampanjer og opplysning om sikker og lystfull sex, samt kommersielt med salg og markedsføring av produkter.

Alt overskudd fra den kommersielle delen er med på å finansiere den ideelle delen. RFSU er også annonsør i Det Nye.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning