SEXSNAKK MED DET NYE OG RFSU - #KOMMERSIELTSAMARBEID:

SE VIDEO: Flausene du vil unngå på første date

KOMMERSIELT SAMARBEID MED RFSU: Hva er verst - å prompe eller spørre om hvor mye han tjener?

Publisert Oppdatert

RFSU

I Norge arbeider RFSU (Riksförbundet för Sexuell Upplysning) både med holdningskampanjer og opplysning om sikker og lystfull sex.

Organisasjonen er partipolitisk og religiøst uavhengig, og jobber for å spre et fordomsfritt, tolerant og åpent syn innen sex- og samlivsspørsmål

RFSU jobber også kommersielt med salg og markedsføring av sine produkter.

Alt overskudd fra den kommersielle delen er med på å finansiere den ideelle delen.

Besøk nettsiden deres her.

Skal du på date snart? Om du er litt nervøs, er ikke det så rart.

Og det er fort gjort å si ting du kanskje angrer på i ettertid - ikke minst vil du helst unngå å lage pinlige lyder (som å prompe?).

I kommersielt samarbeid med RFSU er Det Nye nå i gang med vår nye SexSnakk-serie.

Med oss i studio har vi og RFSU fått Jørgen Perminow (30), som er lege og jobber som gynekolog på kvinneklinikken ved Akershus universitetssykehus, og RFSU sin egen Lise Nordum (26).

Hver uke framover skal de svare på spørsmål fra seerne.

I dag er temaet: Hva skal du ikke si på første date? Og bør du ha sex første kvelden?

- Sex skal være gøy

Lise og Jørgen svarer på hva som helst, og ingenting er for flaut eller kleint.

- Sex er en naturlig og fin ting som opptar alle. Vi som jobber i RFSU sitter på mye kunnskap rundt seksualitet, og ønsker å bruke dette til å hjelpe og opplyse andre. Sex skal være gøy, sier Lise.

- Vi vil lage godt, sex-positivt stoff om seksualitet som formidles med humor, varme og faglig tyngde, sier Det Nyes redaktør Karine Thyness.

- Det Nye har lang tradisjon med å lage gode artikler om sex til printmagasinet, og nå vil vi få opp volumet av artikler med denne tematikken på nett også, legger redaktøren til.

 

SEX-EKSPERTENE: Det Nye og RFSU har fått Jørgen Perminow (30), som er lege og jobber som gynekolog på kvinneklinikken ved Akershus universitetssykehus, og RFSU sin egen Lise Nordum (26), til å svare på spørsmål fra seerne.
SEX-EKSPERTENE: Det Nye og RFSU har fått Jørgen Perminow (30), som er lege og jobber som gynekolog på kvinneklinikken ved Akershus universitetssykehus, og RFSU sin egen Lise Nordum (26), til å svare på spørsmål fra seerne.

Slik sender du inn spørsmål

Noe du lurer på innenfor sex og samliv? Husk at terskelen er høy, og at ingenting er flaut.

Send inn ditt spørsmål til [email protected]

Vi kommer også til å skrive egne artikler om de ulike temaene på detnye.no.

I kommersielt samarbeid med RFSU

Det Nye presenterer videoserien «Sexsnakk» i samarbeid med RFSU, og sammen ønsker vi å presentere godt og sexpositivt innhold for våre lesere.

RFSU Norge er et datterselskap av RFSU AB, som igjen eies av den ideelle organisasjonen RFSU, Riksförbundet för Sexuell Upplysning, og arbeider både ideelt med holdningskampanjer og opplysning om sikker og lystfull sex, samt kommersielt med salg og markedsføring av produkter.

Alt overskudd fra den kommersielle delen er med på å finansiere den ideelle delen. RFSU er også annonsør i Det Nye.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning