SEXSNAKK MED DET NYE OG RFSU:

SE VIDEO: Greit å kline med IT-kjekkasen på julebordet?

Tre ting må i alle fall være på plass, ifølge gynekologen.

Publisert Oppdatert

Julebordet er en fin anledning til å ta på seg finstasen.

Kanskje er det noen på jobben du liker litt ekstra godt, også?

Men hvor går egentlig grensen for hva du kan gjøre på festen?

Er det greit å kline med en kollega, for eksempel?

Sjekklista du trenger

- Vil du kline med noen fra jobben på julebordet, er det tre kriterier som bør oppfylles, sier Jørgen Perminow (30), som er lege og jobber som gynekolog på kvinneklinikken ved Akershus universitetssykehus.

- Du må være singel, han du kliner med må være singel og du må ikke drikke deg dritings.

Han presiserer likevel at det kan være lurt å trå litt forsiktig fram, noe Lise Nordum (26) er enig i:

- Husk at du skal treffe kollegaen din på jobben hver dag etter at festen er over, også, sier hun.

I dagens Sexsnakk er julebordet temaet - se videoen over!

JULEBORDSESONG: Lise Nordrum fra RFSU har tatt på seg finstasen, og diskuterer alt som skjer på julebordet med lege og gynekolog Jørgen Perminow i ukens episode av Sexsnakk.
JULEBORDSESONG: Lise Nordrum fra RFSU har tatt på seg finstasen, og diskuterer alt som skjer på julebordet med lege og gynekolog Jørgen Perminow i ukens episode av Sexsnakk.

Send inn spørsmål til Sexsnakk

Vi har mange spørsmål som har med sex å gjøre. Og vet du hva? Ingen spørsmål er for teite, og nå kan du fyre løs så mange du bare vil.

I kommersielt samarbeid med RFSU og Det Nye svare vi på alt du lurer på.

Med seg har Det Nye og RFSU fått Jørgen Perminow (30), som er lege og jobber som gynekolog på kvinneklinikken ved Akershus universitetssykehus, og RFSU sin egen Lise Nordum (26).

Send inn ditt spørsmål til [email protected]

- Sex skal være gøy

Hver fredag framover vil Lise og Jørgen sitte i studio og svare på spørsmålene deres. Tonen er uformell og positiv, og ingenting er for smått eller for stort.

- Sex er en naturlig og fin ting som opptar alle. Vi som jobber i RFSU sitter på mye kunnskap rundt seksualitet, og ønsker å bruke dette til å hjelpe og opplyse andre. Sex skal være gøy, sier Lise.

- Vi vil lage godt, sex-positivt stoff om seksualitet som formidles med humor, varme og faglig tyngde, sier Det Nyes redaktør Karine Thyness.

- Det Nye har lang tradisjon med å lage gode artikler om sex til printmagasinet, og nå vil vi få opp volumet av artikler med denne tematikken på nett også, legger redaktøren til.

I kommersielt samarbeid med RFSU

Det Nye presenterer videoserien «Sexsnakk» i samarbeid med RFSU, og sammen ønsker vi å presentere godt og sexpositivt innhold for våre lesere.

RFSU Norge er et datterselskap av RFSU AB, som igjen eies av den ideelle organisasjonen RFSU, Riksförbundet för Sexuell Upplysning, og arbeider både ideelt med holdningskampanjer og opplysning om sikker og lystfull sex, samt kommersielt med salg og markedsføring av produkter.

Alt overskudd fra den kommersielle delen er med på å finansiere den ideelle delen. RFSU er også annonsør i Det Nye.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning