SEXSNAKK MED DET NYE OG RFSU:

SE VIDEO: Derfor skal du snakke med ham om sex!

At du er åpen om seksuelle tanker og følelser er gull verdt for sexlivet deres.

Publisert Oppdatert

Å snakke åpent med hverandre om sex, er ikke alltid så lett.

Ofte vet vi hvordan vi vil ha det, men hvordan vi skal kommunisere det til partneren er en annen sak.

- Jeg har møtt en ny type, men er dessverre ikke fornøyd med sexlivet vårt. Noen ting er helt greit men andre ting fungerer ikke i det hele tatt. Problemet er at jeg ikke vet hvordan jeg skal si til han at han gjør feil uten at han blir såret? For jeg vet hvordan jeg vil ha det, men hvordan sier jeg det på en pen måte?, spør en av dere oss.

Og i videoen over svarer våre eksperter Jørgen Perminow (30), som er lege og jobber som gynekolog på kvinneklinikken ved Akershus universitetssykehus, og RFSU sin egen Lise Nordum (26).

SEXSNAKK MED DET NYE OG RFSU: Våre eksperter er Jørgen Perminow (30), som er lege og jobber som gynekolog på kvinneklinikken ved Akershus universitetssykehus, og RFSU sin egen Lise Nordum (26).
SEXSNAKK MED DET NYE OG RFSU: Våre eksperter er Jørgen Perminow (30), som er lege og jobber som gynekolog på kvinneklinikken ved Akershus universitetssykehus, og RFSU sin egen Lise Nordum (26). Foto: Bahare Viken

Send inn spørsmål til Sexsnakk

Vi har mange spørsmål som har med sex å gjøre. Og vet du hva? Ingen spørsmål er for teite, og nå kan du fyre løs så mange du bare vil.

I kommersielt samarbeid med RFSU og Det Nye svare vi på alt du lurer på.

Med seg har Det Nye og RFSU fått Jørgen Perminow (30), som er lege og jobber som gynekolog på kvinneklinikken ved Akershus universitetssykehus, og RFSU sin egen Lise Nordum (26).

Send inn ditt spørsmål til [email protected]

- Sex skal være gøy

Hver fredag framover vil Lise og Jørgen sitte i studio og svare på spørsmålene deres. Tonen er uformell og positiv, og ingenting er for smått eller for stort.

- Sex er en naturlig og fin ting som opptar alle. Vi som jobber i RFSU sitter på mye kunnskap rundt seksualitet, og ønsker å bruke dette til å hjelpe og opplyse andre. Sex skal være gøy, sier Lise.

- Vi vil lage godt, sex-positivt stoff om seksualitet som formidles med humor, varme og faglig tyngde, sier Det Nyes redaktør Karine Thyness.

- Det Nye har lang tradisjon med å lage gode artikler om sex til printmagasinet, og nå vil vi få opp volumet av artikler med denne tematikken på nett også, legger redaktøren til.

I kommersielt samarbeid med RFSU

Det Nye presenterer videoserien «Sexsnakk» i samarbeid med RFSU, og sammen ønsker vi å presentere godt og sexpositivt innhold for våre lesere.

RFSU Norge er et datterselskap av RFSU AB, som igjen eies av den ideelle organisasjonen RFSU, Riksförbundet för Sexuell Upplysning, og arbeider både ideelt med holdningskampanjer og opplysning om sikker og lystfull sex, samt kommersielt med salg og markedsføring av produkter.

Alt overskudd fra den kommersielle delen er med på å finansiere den ideelle delen. RFSU er også annonsør i Det Nye.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning