Sean Connery for Louis Vuitton

Reklamerer for Louis Vuitton

Sir Sean Connery poserer for Louis Vuittons Core Values kampanje.

REKLAMERER FOR LV: Sir Sean Connery er den siste i rekken av kjendiser som poserer for Louis Vuittons Core Values kampanje.
REKLAMERER FOR LV: Sir Sean Connery er den siste i rekken av kjendiser som poserer for Louis Vuittons Core Values kampanje. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert
ORIGINALEN: Sir Sean Connery er den originale James Bond. Her fra "From Russia With Love" fra 1963.
ORIGINALEN: Sir Sean Connery er den originale James Bond. Her fra "From Russia With Love" fra 1963. Foto: Foto: Stella

Den originale James Bond, Sir Sean Connery (78), er det nye ansiktet utad for Louis Vuitton, skriver britiske Vogue.

Bildet ble tatt på stranden i nærheten av skuespillerens hjem på Bahamas, og det er ingen ringere enn Annie Leibovitz som har stått bak kameraet.

Donerer bort penger

Dette er det sjette bildet Annie har tatt i en serie av portretter som inngår i Louis Vuittons Core Values kampanje.

Gjennom kampanjen donerer motehuset bort penger til Climate Change prosjektet, som er ledet av den tidligere Nobels Fredspris-vinneren Al Gore, på vegne av Sean.

- Vi er ekstremt stolt over at en skuespiller med slik et umåtelig rykte har sagt ja til å være med i Louis Vuittons Core Values kampanje. Dette vidunderlige portrettet, som fanger Sir Sean Connerys legendariske sjarm, er nødt til å ha en kolossal innflytelse, sier kommunikasjonssjefen i Louis Vuitton.

Tidligere ansikter

Andre kjente fjes som har vært med i kampanjen tidligere inkluderer den tidligere lederen for Sovjetunionen, Mikhail Gorbatsjov, skuespillerdivaen Catherine Deneuve, rockelegenden Keith Richards, regissør Sofia Coppola og hennes far, regissør Francis Ford Coppola og tennisstjernene Andre Agassi og Steffi Graf.

Bildet vil dukke iblant annet The Financial Times, Le Figaro og The New Yorker i slutten av måneden.

Les flere kjendisnyheter her.

LEGENDARISK FOTOGRAF: Annie Leibovitz er legendarisk i sitt slag. Hun har tatt flere kjente bilder av kjendisene i Hollywood - blant annet dette coveret til Vanity Fair.
LEGENDARISK FOTOGRAF: Annie Leibovitz er legendarisk i sitt slag. Hun har tatt flere kjente bilder av kjendisene i Hollywood - blant annet dette coveret til Vanity Fair. Foto: Foto: Stella

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning