Victoria Beckham

Ny undertøysmodell for Armani

Victoria Beckham følger i sin ektemanns fotspor, og skal fronte undertøy for kvinner.

UNDERTØYSMODELL: Victoria Beckam skal fronte Armanis nye undertøyskampanje.
UNDERTØYSMODELL: Victoria Beckam skal fronte Armanis nye undertøyskampanje. Foto: Foto: Stella
Publisert Oppdatert
STILIKON: Armani kaller Victoria et stilikon, og tror hun kommer til å ha stor innflytelse på salget av deres undertøy for kvinner.
STILIKON: Armani kaller Victoria et stilikon, og tror hun kommer til å ha stor innflytelse på salget av deres undertøy for kvinner. Foto: Foto: Stella

Da de nye bildene til David Beckhams undertøyskampanje for Emporio Armani ble lansert tidligere i år, skapte det overskrifter verden over.

Grunnen var ikke bare hans veldreide, og nakne, overkropp. Også «utstyret» hans fikk mye oppmerksomhet.

Les også: Ser ikke på truse-Beckham

Nå er det blitt bekreftede at hans hustru, Victoria Beckham, også kommer til å fronte undertøyskampanjer for motehuset, skriver britiske Vogue.

Hun har signert en avtale om en verdensomspennende kampanje for Emporio Armani Women's Underwear.

- Hvem passer vel bedre enn Victoria Beckham til å lansere vår nye, globale Emporio Armani undertøyskampanje?, spør Armani selv.

- Victoria er et stilikon, en dynamisk dame hvis innflytelse og anerkjennelse vil ha stor betydning for den internasjonale veksten til vår Emporio Armani Women's Underwear linje, legger han til.

Victoria vil gjøre sin debut som undertøysmodell for Armani i deres kampanje for vår og sommer 2009.

VELUTSTYRT: Hange hevet nok øyenbrynene da de så dette bildet av David Beckham. Bildet er en del av hans kampanje for Emporio Armani Men's Underwear.
VELUTSTYRT: Hange hevet nok øyenbrynene da de så dette bildet av David Beckham. Bildet er en del av hans kampanje for Emporio Armani Men's Underwear. Foto: Foto: Stella

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning