Miranda Kerr

Miranda Kerr viser nok en gang mye hud

Victoria's Secrets-modellen Miranda Kerr er den nye kroppen til tyrkisk bikinimerke

Publisert Oppdatert
Miranda Kerr  for Ayyildiz.

Miranda Kerr for Ayyildiz. Foto: Foto: Stella

Supermodellen Miranda Kerr poserte i de minimale antrekkene fra den tyrkiske undertøys- og bikiniprodusenten Ayyildiz denne uken.

Victoria's Secrets-modell

Nydelige Miranda Kerr er ellers best kjent for å være Victoria's Secrets ansikt og kropp utad. Hun har er også kjæresten til Hollywood-kjekkasen Orlando Bloom. Det kan derfor vanskelig ses å som et avansement å fronte et fullstendig ukjent bikini-merke.

Kjent merke - i Tyrkia

Men man skal ikke skue Ayyildiz på hårene... Om plaggene er små, er bedriften stor! Tyrkia er tross alt den europeiske kjempen i konfeksjonssammenheng, og med en kvinnelig befolkning på om lag 40 millioner, skulle hjemmemarkedet vært på plass.

Hvis du har handlet badetøy på Tyrkia-ferien - for eksempel på charterfavorittene Alanya eller Izmir - er sannsynligheten til stede for at du har bladd deg gjennom Ayyildiz-bikiner i hopetall.

Ayyildiz startet opp med å produsere intimbekledning for tyrkiske kvinner allerede i 1958. I de påfølgende 50 årene, har bedriften vokst og utvidet. Merket selger også undertøy og nattøy. Visste du forresten at det ikke er toll på undertøy?

I dag forhandler Ayyidiz-utsalgene også blant annet Nike, Nina Ricci og DKNY, og markedsføringsbudsjettet skal være av det romslige slaget.

Det gir nok et ekstra løft å få med vakre Miranda på laget.

Les også:

Du trenger bare fire BH-er

Bar Rafaeli i Passionata-fronten

Truserøsk og toppløsmodeller

11 sporty favoritter

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning