VALENTINES DAY

Hvor mange av oss drar egentlig frem pisken i kveld?

Det er Valentines Day, og det betyr visst råsexy undertøy, pisk og håndjern. Vi dropper det, vi.

SEXY TIPS: Det er Valentines Day, og "alle" skal visst frem med pisken. Eller? Det Nyes redaktør Karine Thyness har planer om en vanlig, hyggelig kveld.
SEXY TIPS: Det er Valentines Day, og "alle" skal visst frem med pisken. Eller? Det Nyes redaktør Karine Thyness har planer om en vanlig, hyggelig kveld. Foto: Jeton Kacaniku, Kondomeriet og Lindex.
Publisert Oppdatert

Karine Thyness

Karine Thyness (30) er utdannet journalist fra Norges Kreative Fagskole og BI. Hun har jobbet for TV-produksjonsselskaper, aviser og magasiner i over 10 år, og er nå redaktør i Det Nye og Det Nye Shape Up.

I dag er dagen du kan lese tips over hele nettet:

Råsexy undertøy til Valentines Day, slik forfører du ham, det fineste undertøyet du kan overraske ham med i kveld.

Det er sextips, gjennomsiktige truser og håndjern all over the place.

Det er selvfølgelig laget en del saker rettet mot gutta også, men ingen av dem handler om hvordan han skal kle seg for å gjøre seg ekstra sexy i kveld.

Romantikk, sex og overraskelser er gøy, spennende og livsviktig i et forhold. Det er tross alt det som skiller relasjonen fra et vennskap. Men føler vi oss inspirert og oppløftet av at hele internett oppfordrer oss til å hoppe i korsettet og hviske sexy løfter i øret hans?

Jeg vet ikke med dere, men da jeg våknet opp i dag følte jeg mer for en skitur i den nye Bjørn Dæhlie-buksen min. Og da jeg hvisket ham inn i øret, var det med ordene: "Jeg kommer til å gruse deg i motbakkene i dag."

Det vanskelige med å lage et motemagasin, både på print og på nett, er å unngå å deise ut i alle klisjeene.

"Folkens, det er Valentines Day på lørdag, vi må få ut en sexy undertøyssak!"

"Ja, og nå som Fifty Shades of Grey er ute må vi ha med tips om pisk og håndjern, alle vil ha det i år."

Snork!

Det kan være kjempegøy med saker om nye sextips, og lekkert undertøy kan gi et skikkelig egoboost, uansett om noen andre får se det eller ikke. Men summen av alle dagens overrask ham med dette undertøyet-saker kan få noen og enhver til å krysse fingrene for at typen ikke leser dagens nettaviser, for det er jo ikke sånn at vi våkner opp og automatisk befinner oss i crazy sex mode, bare fordi kalenderen viser 14. februar.

Jeg vil gjerne dele mine tips til en skikkelig bra Valentines Day:

1. Vær litt ekstra hyggelig mot en eller flere du er glad i. Det er supert om du velger den gammeldagse telefonsamtalen, eller enda bedre; å møtes i virkeligheten, men en SMS er også bra. Du kan være ekstra raus med hjerte-emoticons, i anledning dagen.

2. Ha sex med kjæresten din hvis du har lyst. Du trenger ikke ha med deg en nyinnkjøpt utstyrskasse, hverdagssex er den viktigste sexen.

3. Har du mer lyst til å kule´n med en pose potetgull på magen og Hver gang vi møtes, så spar romantikken til en annen dag. Året har 365 dager.

Selv skal jeg tilbringe kvelden med kjæresten min og en ekstra god middag. Jeg skal legge vekk mobilen og gi ham litt ekstra oppmerksomhet - så raus er jeg.

Men det blir ikke pisk, og ingen av oss har kjøpt inn truse med fransk åpning.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen