«Sex and the City»:

6 ting du ikke visste om «Sex and the City»

- Nei, det var ikke sprit i Cosmopolitain-drinkene, sier Sarah Jessica Parker.

Publisert Oppdatert

Åh, Sex and the City... Vi er vel ikke de eneste som savner serien, tar oss i å se den for 27. gang og drømmer om en tredje film?!

 

http://www.cosmopolitan.co.uk/entertainment/news/a41740/sex-and-the-city-secrets-facts/

Ikke noe alko i cocktailsene

Vi var mange som trodde jentene ikke gjorde annet enn å drikke Cosmo. - Cosmopolitain-drinkene var laget av vann og fargestoff eller utvannet tranebærjuice, sier Sarah.

- Gingerale ble brukt som sibstitutt for champagne og rødvin var alltid bare druejuice.

 

Parker hadde en ikke-naken-avtale

Har du kanskje lagt merke til at sarah er den eneste av de fire jentene som bruker bh i sengen? Det er fordi hun hade en ikke-naken-klausul i kontrakten. - Jeg var aldri komfortabel med nakenscener, scener med sexleketøy eller vulgært språk - så jeg gjorde ikke noe av det. Min karakter Carrie kysset mange menn, men det var så langt det gikk.

 

Cynthia Nixon er egentlig blond

 

Cynthia farget håret sitt rødt i rollen som Miranda, siden karalteren har den fargen i boken til Candace Bushnell. Hun skal ha blitt veldig gladda hun kunne bli blond igjen. Samtidig skulle Carrie egebtlig være brunette i serien, men 24 timer før piloten ble spilt inn ombestemte produserne seg.

 

Fikk beholde (nesten) alle klærne

Ja, nesten 70 prosent av Carrie.-garderoben fikk Parker beholde. - Jeg har spart på alt som ikke kom direkte fra en designer eller var leid. Og jeg har spart på alt.

 

Gikk i hæler 18 timer i døgnet

At rollefiguren Carrie elsket sko, er noe vi alle vet. Som et resultat, måtte Parker gå i hæler i nesten 18 timer om dagen, under innspilling.

 

Prisen på Carries ballerinaskjørt?

Du vet det rosa tutuskjørtet Cariie har på seg i vignetten? Det kostet cirka 40 kroner.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning