Plastisk kirurgi - skjønnhet

Hvor langt ville du gått?

Hvis det ikke sto på pengene - hvor langt ville du gått for å forandre på utseendet ditt?

LEPPEFORSTØRRELSE: Ville du gått så langt som å få injeksjoner i leppene for å forbedre ditt eget utseende?
LEPPEFORSTØRRELSE: Ville du gått så langt som å få injeksjoner i leppene for å forbedre ditt eget utseende? Foto: Illustrasjonsfoto: Crestock.com
Publisert Oppdatert

Kosmetikk, injeksjoner, personlig trener, egen stylist, kirurgi, hudpleiebehandlinger, hårklipp - omtrent alt som har med utseendet vårt koster penger. Ofte koster det veldig mye penger.

Sett at du ikke behøver å tenke på hva det koster, hvor mye ville du gjort for å endre på hvordan du ser ut?

Velstående kjendiser

Nå er det antakelig ikke mange kjendiser igjen som ikke har gjort noe drastisk for å forandre på utseendet sitt. Men de fleste store stjerner sitter jo også godt i det.

Madonna, Kylie Minogue og Nicole Kidman takker mer enn gjerne ja til Botox, for ikke å snakke om Norges kjendisstylist, Jan Thomas. Pamela, Catherine Zeta-Jones og Priscilla Presley har blant annet fått sprøytet inn såkalte fillers i kinnbeina, halve Hollywood har gjort noe med leppene og omtrente hele Hollywood har bleket tennene.

Hva med deg?

Vil du prøve plastisk kirurgi? Hva med Botox for å lamme ansiktsmusklene slik at du ikke får rynker? Eller injeksjoner for å forstørre leppene, som for eksempel Restylane eller Esthelis? Eller kanskje du er helt fornøyd med hvordan du ser ut, og ikke ønsker å forandre noe som helst?

Uansett hvor på skalaen du ligger, vil vi gjerne vite hva du mener.

Bli med og stem i avstemmingen under!

Les også:

Rynkekremen som faktisk virker

Slik reverserer du grått hår

Slik eldes du

Disse kremene kan gi deg kviser

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning