Kåring: Verdens vakreste

Hun er verdens vakreste

Klikk.nos brukere har kåret Megan Fox til verdens vakreste kvinne.

Publisert Oppdatert

Gutta skulle ønske de hadde henne. Jentene skulle ønske de så ut som henne. Megan Fox (23) er kåret til verdens vakreste kvinne av Klikk.nos brukere.

I løpet av våren har Klikk.no bedt brukerne stemme på den vakreste blondinen, brunetten, rødtoppen og den vakreste norske kvinnen. Vinnerne i hver kategori møttes i finalen i begynnelsen av mai.

Les også: 60 lekre kjoler

En tredjedel av stemmene

Charlize Theron, Megan Fox, Isla Fisher og Tone Damli Aaberge har i skrivende stund samlet til sammen 3641 stemmer fra Klikk.nos brukere. En tredjedel av disse stemte på Megan Fox. På plassene bak følger blondinen Charlize Theron med 27 prosent av stemmene, norske Tone Damli Aaberge med 26 prosent og rødtoppen Isla Fisher med 14 prosent av stemmene.

Megan Fox utpekte seg som en favoritt tidlig i kåringen. Hun klatret oppover lista raskt og ble liggende på toppen. Verken Charlize, Isla eller Tone kunne true Megan ned fra topplasseringen.

Den 23 år gamle skuespilleren fikk sitt internasjonale gjennombrudd i filmen «Transformers» i 2007. Siden den gang har hun vært på amerikanernes lepper, men det er ikke før de siste månedene at det norske folk har fått øynene opp for henne.

Les også: Makeupartistenes beste triks

Snart på kino

Den 24. juni dukker Megan opp på norske kinoer i «Transformers: Revenge of the fallen». Man skal ikke se bort fra at filmen vil selge noen flere billetter nettopp på grunn av Megan. Senere i år kommer filmen «Jennifer's Body», hvor Megan debuterer som hovedrolleinnehaver.

For tiden er Megan Fox opptatt med å spille inn filmen «Jonah Hex», som vil ha premiere neste år. Etter «Jonah Hex» venter innspillingen av «The Crossing» og «Fathom», hvor hun har hovedrollen i begge filmene.

Privat er hun forlovet med den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green (35), som hun har vært sammen med siden 2004.

Les også: De verste motetabbene

Vil du se flere bilder av verdens vakreste kvinne? Ta en titt i bildegalleriet!

Tilbake til Klikk Mote

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning