Britney Spears, Candie's

Hopper i høyet for klesmerke

Britney Spears i ny, sexy reklame for Candie's.

I HØYET: Britney Spears hopper i høyet for Candie's
I HØYET: Britney Spears hopper i høyet for Candie's Foto: Skjermdump: Candie's
Publisert Oppdatert
I HØYET: Britney Spears i sexy reklame for kleskjeden Candie's
I HØYET: Britney Spears i sexy reklame for kleskjeden Candie's Foto: Skjermdump: Candie's

Britney Spears er i vinden for tiden. Popularitetskurven har steget siden hun kom ut med ny musikk og la ut på turné i vår.

Med en stigende popularitet er det igjen på tide at et klesmerke kan invitere til en attraktiv kontrakt med popprinsessen.

Igjen har det blitt sluppet bilder av Britney i Candie's-antrekk. Denne gangen er det gårdsjente som ser ut til å være tema for kampanjen, og Britney gjør en god jobb i å hente fram sørstatsminner fra barndommen i Louisiana.

På et bilde fra kampanjen ligger Britney og slynger seg i rosa høy, i et hverdagsantrekk fra Candie's. På et annet viser hun fram en søt, rutete kjole med svarte pumps med reim over foten.

Brukes i musikkvideo

Britney synes klærne fra Candie's er så fine at hun har bestemt seg for å bruke dem i sin nye video, «Radar» i tillegg til reklamekampanjen.

- Det er så spennende å bruke klær fra Candie's i videoen til «Radar». Jeg likte spesielt godt jeansene og de søte kjolene, som er helt perfekte til temaet i videoen min, sier Britney i en uttalelse i forbindelse med de nye bildene.

Retusj-kritikk

Bildene fra kampanjen har møtt kritikker angående bruk av retusjering av bildene. Candie's har selv uttalt til PerezHilton.com at Britney så i utgangspunktet så bra ut, at de ikke hadde behov for å retusjere mye på bildene. Se bildene før og etter retusjering her.

Les også:

Juks deg brun på 1-2-3

Tilbake til Klikk Mote

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning