Gine Margrethe ante ingen ting

Fikk sjokk da hun kom på coveret

Gine Margrethe Larsen (23) ble mildt sagt overrasket da vi ringte og fortalte at vi ville ha henne på forsiden.

COVERGIRL: Gine Margrethe Larsen er på coveret av Det Nyes store skjønnhetsutgave.

COVERGIRL: Gine Margrethe Larsen er på coveret av Det Nyes store skjønnhetsutgave.

Publisert

Det Nyes store beautynummer er ute i butikkene, og nydelige Gine Margrethe Larsen pryder denne utgavens forside.

23-åringen jobber til daglig som markedsansvarlig for klesmerket Line of Oslo og blogger på ginemargrethe.com. Hun hadde vært på fotografering hos oss, til en reportasje om hvilke sminkeprodukter hun ikke klarer seg uten, da vi ringte henne opp noen dager senere.

Overraskende samtale

"Bildene av deg ble så fine at vi ønsker å ha deg på forsiden", sa vi til Gine Margrethe på telefon.

På dette tidspunktet satt hun alene i kleslageret på jobben sin. Hun måtte se seg rundt for å forsikre seg om at hun ikke var i ferd med å bli lurt med skjult kamera.

- Jeg tenkte bare "WHAT? Du tuller? Lille meg?". Det gikk ikke helt opp for meg, men herregud så artig. Og litt skummelt. Den mandagen ble i alle fall ikke en blåmandag, sier hun nå, tre uker etter telefonsamtalen.

Nå ser hun seg selv i bladhyller over hele byen, og instagram flommer over av jenter fra hele landet som tagger henne i bilder av magasinet.

- Jeg skvetter litt hver gang jeg ser det, ler hun. - Men det er først og fremst utrolig stas, jeg er veldig ydmyk over å få være på coveret.

- Perfekt for Det Nye

Gine Margrethe syntes selv det var uvirkelig å komme på et magasincover, men det var selvfølgelig ikke helt tilfeldig at det var akkurat hun som fikk fronte høstens store skjønnhetsnummer.

- Gine Margrethe er en perfekt forsidejente for Det Nye, sier redaktør Mari Midtstigen.

- Hun er slående vakker på en veldig jordnær og sympatisk måte, og ikke minst har hun et vanvittig fint smil. Det er et bilde man blir glad av å se på, og det er jo et drømmeutgangspunkt for å lage et cover man blir trukket til i butikkhylla.

Midtstigen mener Gine Margrethe har det berømte "lille ekstra".

- Hun ser ut som en jente du har lyst til å bli kjent med, slik sett personifiserer hun Det Nye-ånden vi prøver å skape i bladet.

Det Nyes skjønnhetsnummer er i salg nå.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning