Victoria Beckham

Eier veske til 1 mill!

Victoria Beckhams siste veskekjøp koster like mye som en ettroms leilighet i Oslo.

Publisert Oppdatert

Vi visste at Victoria Beckham har en eksklusiv smak, men vi fikk bakoversveis da vi så prislappen på hennes siste investering.

Krokodilleskinn og diamanter

Fotballfruen er kjent for sine mange designervesker, men den siste i rekken er en Hermès Himalayan Birkin-veske som koster 1 million kroner.

Les også: Veskekrig i Hollywood

Designervesken i sølv er laget av krokodilleskinn, er prydet med hundrevis av diamanter - i tillegg til en tre karats diamant på låsen!

Dyr og eksklusiv

EKSKLUSIV: Victoria Beckhams Hermès Himalayan Birkin-veske av krokodilleskinn koster 1 million kroner, og har en tre karats diamant festet i låsen.
EKSKLUSIV: Victoria Beckhams Hermès Himalayan Birkin-veske av krokodilleskinn koster 1 million kroner, og har en tre karats diamant festet i låsen. Foto: FAKSIMILE: Daily Mail

Ifølge The Sun skal det visstnok bare finnes tre eksemplarer av vesken i hele verden, og Victoria har altså klart å kapre en av dem.

Og prislappen på herligheten? En million kroner!

Nå skal det sies at det ikke er fru Beckham selv som har kjøpt vesken. Den britiske avisen skriver at den var en julegave fra ektemannen David Beckham.

Fotballspilleren må kjenne noen virkelig mektige mennesker i moteverdenen, for det er egentlig fire års venteliste på å få kjøpe den.

Luksuriøs veskesamling

Hermès-vesken er ikke den eneste i samlingen hennes som koster langt mer enn en vanlig årslønn. Victoria eier også en veske fra Dolce & Gabbana som koster hele 725.000 kroner.

Detter er kun to eksempler fra hennes luksuriøse veskesamling. Vi har funnet fram til fem andre vesker, blant dem flere klassikere fra Hermès, Chanel og Robertos Cavalli, som den vanlige kvinnen i gaten aldri kommer til å ta seg råd til. Til sammen koster disse syv veskene hele 2 millioner kroner!

Se alle de ekslusive veskene i bildegalleriet over. Hold musen over bildet, så ser du hvor vesken er fra og hva den koster.

P.S. Husk at dette kun er et lite utdrag av den tidligere sangfuglen sin veskegarderobe. Hadde man samlet alle veskene hun eier, hadde nok den samlede prislappen kommet opp i langt flere millioner.

Les også:

- Jeg kler meg som en lærer

Kler av seg for Armani

Hvilken veske er ekte?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning