Blogger Ulrikke Lund

Ulrikke Lund (ulrikkelund.com)

- På toppen av ønskelisten står selvfølgelig en jakke i saueskinn fra Acne.

Publisert Oppdatert

Bergenseren Ulrikke Lund (23) er uten tvil en av Norges største motebloggere med hele sju år som blogger, og over 40.000 daglige lesere på ulrikkelund.com.

I tillegg til en Vixen Blogawards under armen og vinner av Asos future stylist, har hun snudd bloggen sin om til en suksessfull bedrift. Hun har til og med samarbeidet med selveste Karl Lagerfeldt, L'Oréal og H&M for å nevne noen. Ulrikke ser dyrisk frem til at høstgarderoben kan tas frem...

Hva blir høstens største trender?

- Selv om motebildet er veldig spredt denne høsten og det er mye forskjellig å velge mellom, er for meg den viktigste trenden skinn! Det var virkelig overalt på runwayen og samtlige designere hadde sin egen måte å bruke skinnet på som gjør det enda sterkere i høstens motebilde.

Hvilke innkjøp kommer du til å gjøre i høst?

- På toppen av ønskelisten står selvfølgelig en jakke i saueskinn fra Acne. Jeg drømmer også om en liten Balenciaga til alle storbyturene mine i høst og et par nye Ray-Bans kan man aldri gå feil med!

Les også:

Bli like vakker som Ulrikke Lund

Test av bodylotion

Sesongens fineste armbånd

Vi testet mineralsminke

PÅ ØNSKELISTA: Acne Rita leather & shearling collar kr 6995 hos acnestudios.com. Balenciaga to-tonede skinnpung, ca kr 1650 hos mytheresa.com. Ray-Ban Classic Camo Clubmaster på salg hos asos.com til kr 758.
PÅ ØNSKELISTA: Acne Rita leather & shearling collar kr 6995 hos acnestudios.com. Balenciaga to-tonede skinnpung, ca kr 1650 hos mytheresa.com. Ray-Ban Classic Camo Clubmaster på salg hos asos.com til kr 758. Foto: FOTO: Ulrikke Lund, Stella Pictures og produsentene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen