Ukens utvalgte produkt

Bli vintervakker

Ukens utvalgte produkt hjelper deg med å beskytte huden mot kulda.

TØRR: Huden er ekstra utsatt om vinteren, og blir derfor ofte tørr. Med de rette hjelpemidlene kan du ta vare på den i kulda.
TØRR: Huden er ekstra utsatt om vinteren, og blir derfor ofte tørr. Med de rette hjelpemidlene kan du ta vare på den i kulda. Foto: Foto: Bulls, produsenten
Publisert Oppdatert
VINTERHUD: Lave temperaturer ute og lav luftfuktighet inne gjør huden tørr og gusten.
VINTERHUD: Lave temperaturer ute og lav luftfuktighet inne gjør huden tørr og gusten. Foto: Foto: Bulls

Nå som kulda virkelig har satt inn, er det veldig viktig å beskytte huden mot de store påkjenningene det blir utsatt for.

Huden har nemlig behov for mer næring når det er kaldt. Den oppvarmede luften innendørs er dessuten tørr, og gjør derfor også sitt til å bidra til knusktørr hud.

Lav luftfuktighet i kombinasjon med store temperaturendringer er ikke bra for huden vår som er veldig sensitiv mot slikt.

Dette kan Clinique Comfort On Call hjelpe deg med. Den er allergitestet og skal lindre tørr og sprukken hud.

Kremen er i salg fra mandag 5. januar, og koster kr 375.

Les også: Slik unngår du irritert hud

Tips til pleie av huden:

  • Rens huden din både morgen og kveld. Bruk en rens som er mild og uten alkohol da dette bare tørker huden ytterligere. Forurensningen i luften er verre nå om vinteren, så det er derfor ekstra viktig å rense huden i disse månedene
  • Bruk peeling og fuktighetsmaske cirka to ganger i uken. En peelingkrem fjerner døde hudceller, og gjør at frisk, ny hud kommer fram. En ansiktsmaske gir fuktighet til huden og den vil dermed se friskere ut.
  • Mye fuktighet er essensielt. Bruk derfor ansiktskrem både dag og kveld. Dagkremen kan godt være fetere enn den du bruker på sommeren, og nattkremen kan godt være enda fetere enn det igjen slik at huden kan nyte godt av fettet mens du sover.
  • Skal du være lenge ute i kulden, kan det lønne seg å bruke kuldekrem i ansiktet. Den beskytter huden effektivt, motvirker forfrysning og tilfører mye fuktighet.

Vi gjør oppmerksomme på at vi ikke får betalt for å omtale produktet, eller at vi på noen annen måte er sponset av produsenten.

Les også:

Herlig ansiktsmaske

Slik får du fin hud

LINDRER: Clinique Comfort On Call skal lindre tørr vinterhud. Koster kr 375.
LINDRER: Clinique Comfort On Call skal lindre tørr vinterhud. Koster kr 375. Foto: Foto: produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning