Arrangement:

Bli med og få en stjernebehandling

Meld deg på i dag! Du er hjertelig velkommen!

NYHET: BlowPro tar hårføningen til nye høyder.
NYHET: BlowPro tar hårføningen til nye høyder. Foto: FOTO: Produsent.
Publisert Oppdatert

Det Nye og Blow inviterer til en spennende hårkveld på Steen & Strøm i Oslo, 9. august kl 19:30-21:30.

BlowPro er en ny kategori innen hårpleie som nå endelig har kommet til Norge. BlowPro er en skjønnhetsnyhet som er spesielt utviklet for å få et best mulig resultat ved føning, og skal i tillegg gi et føne-resultat som varer i opptil flere dager.

Trenden startet i New York med egne Blow-out-bars, og det ble fort populært. Stjerner som blant annet Kate Hudson har lagt sin elsk på disse produktene, og bruker de før hun skal på den røde løperen.

I Norge har vi ikke egne Blow-out-barer, men heldigvis kan vi nå finne BlowPros serie i butikkene, nærmere bestemt på Kicks parfymerier. Dette betyr at du nå kan føne deg til en rød-løper frisyre hjemme på ditt eget bad, noe som er perfekt for spesielle anledninger, eller rett og slett som et friskt pust i hverdagen.

Alle produktene i BlowPros serie er uten sulfater, parabener og sodiumklorid.

Kom og prøv

I sammenheng med at disse herlige nyhetene kommer i butikkhyllene, vil Blow og Det Nye invitere dere lesere til en kveld hvor dere får prøve BlowPros serie.

Det vil bli gitt blowdrys i tillegg til at Det Nyes skjønnhetsekspert Julie Botnen vil presentere sesongens hårtrender. Julie Flakstsd fra Blow vil også komme med gode tips fra deres serie.

Som om ikke dette var nok, vil det bli lett servering, goodiebags og gode priser på Blows produkter - kun for Det Nyes lesere.

Meld deg på nå ved å sende Blow <navn> til 2205 (kr 3).

Vi gleder oss til å se dere!

(Begrenset antall plasser. Når du mottar bekreftelsesmelding har du fått plass på eventet. OBS: Arrangementet har 18 års aldersgrense).

Les også:

Test av bodylotion

Vi testet mineralsminke

Stor test av billigsjampo

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning