Bli bidragsyter for Det Nye

Vil du også skrive for detnye.no?

Detnye.no skal løfte frem nye stemmer. Bli med på laget!

SKRIBENTER: Reise- og livstilsblogger Anniken Fromreide, Arkitekturstudent Tonje Madsen og frilansjournalist Thea Steen, har alle skrevet saker for detnye.no som har engasjert og inspirert leserne.
SKRIBENTER: Reise- og livstilsblogger Anniken Fromreide, Arkitekturstudent Tonje Madsen og frilansjournalist Thea Steen, har alle skrevet saker for detnye.no som har engasjert og inspirert leserne. Foto: Privat
Publisert Oppdatert

I tillegg til de beste sakene om mote og skjønnhet, skal detnye.no skrive om alt det som berører og opptar unge kvinner i 2015.

Og du trenger ikke være utdannet journalist for å kunne skrive noe som kan gi betydning og vekke igjenkjennelse hos andre. Vi vil løfte frem skribentene som har noe på hjertet, som mener noe om tiden vi lever i, eller evner å se på situasjoner og fenomener med et helt eget blikk.

Sakene våre fra frivillige bidragsytere som Sigrid Øvereng, Thea Steen, Tonje Madsen, Anniken Fromreide, Vilde Kristine Said og Karina Larsen har skapt stort engasjement på sosiale medier.

Har du også en god penn, men savner en plattform å publisere innholdet ditt på? Da er kanskje detnye.no et sted for deg og tekstene dine.

Send oss en mail til [email protected], og legg gjerne ved et tekstutkast.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning