Walk the Line-stjernen skilles

Ryan Phillippe og Reese Witherspoon separeres. Nå jobber paret for deres to barn.

Publisert Oppdatert

Reese Witherspoon blir mer og mer respektert i Hollywood og startet året med en Oscar-statuett etter rollen som June Carter i suksess-filmen Walk the Line. Nå skilles stjernen fra sin ektemann.

Ikke noe om årsaken
Reese Witherspoon og Ryan Phillippe har i årevis vært et eksempel på at også Hollywood-ekteskap kan overleve, på tross av rykter, suksess og penger.

I sju år har de to vært gift, etter at en felles venn tok med Phillippe i Witherspoons 21-års dag. To år senere spilte de sammen i Cruel Intentions, og i juni 1999 giftet de to seg.

- Vi må trist annonsere at Reese og Ryan har bestemt seg for å separeres. De fortsetter sine forpliktelser for familien, så jeg ber dere om å respektere parets privatliv i denne tunge tiden, sa pressetalskvinnen, Nanci Ryder, i går.

Ryder ville ikke gå inn på hva som er årsaken til bruddet.

Witherspoon (30) og Phillippe (32) har to barn, Ava (7) og Deacon (3).

- Ja, vi har problemer
Paret har hele veien vært åpne om at de må jobbe for ekteskapet, til tross for at de ser svært så lykkelige ut på utsiden.

I 2002 fortalte Phillippe til New Yorks Daily News at paret gikk til samlivsterapeut.

- Det dummeste man gjør er å ikke gjøre noe. Man kan ikke sitte og se på at ekteskapet havarere, sa han.

Også Witherspoon har fortalt om problemer i ekteskapet.

- Vi har også unger som gråter og vi har problemer på lik linje som andre mennesker, sa hun til Magasinet People i den samme perioden.

Neste prosjekt for Witherspoon er dramafilmen Rendition, mens Phillippe for øyeblikket spiller i serien Flags of Our Fathers.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning