Von Dutch til hovedstaden

Von Dutch blir den første butikk i Oslos fremtidige handlemekka.

Publisert Oppdatert

Oslos nye Bond Street er i ferd med å ta form. Flere store merker har signert avtale, og på onsdag er dagen for første åpning. I Øvre Slottsgate, midt i Oslo sentrum, åpner det amerikanske designkonseptet Von Dutch sin flaggskipbutikk.

Har det meste
Von Dutch er kanskje mest kjent i Norge for capser og t-skjorter, men eier og drifter Anne Tove Imset lover at butikken skal inneholde noe for enhver smak.

- Vi har en jobb å gjøre med å fremme de andre plaggene Von Dutch har. Merket har alt mulig annet også, sier Imset til DetNye.no.

Ettersom europeiske butikker har sin egen designer som holder til i Italia, har hun plukket ut det beste fra det europeiske og det amerikanske markedet.

- Jeg vil at den norske butikken skal ha litt av begge deler. De europeiske Von Dutch-buksene er for eksempel tøffere og mer passende til norske jenter enn det de amerikanske buksene er, forklarer Imset.

Bra med konkurranse
Imset tror nordmenn er klar for litt bedre shoppingmuligheter.

- Vi har en del oppe i Bogstadveien, som den nye Guess-butikken vi har åpnet, men det er for mange som ikke vet hvor Bogstadveien er. I alle fall turistene. Jeg tror Oslo har vært på utkikk etter en gate som dette veldig lenge, derfor er det veldig tøft at Søylen Eiendom tør å ta tak i det, sier hun.

Og Christian Hesteneset i Søylen Eiendom gleder seg til å se at butikkene åpnes.

- Vi har noen kunder som mest sannsynlig skriver under til neste uke, men vi kan foreløpig ikke oppgi andre navn enn de vi allerede har gått ut med, sier Hesteneset.

Noen av kjedene som allerede har skrevet under er Hugo Boss, Guess og Louis Vuitton.

- Om rundt ett år blir det en felles åpning, og det tror jeg kan bli stort, sier Hesteneset.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning