Vinn billetter og effekter

Du kan være en av de heldige vinnerne.

Publisert Oppdatert

Vakre Beyoncé Knowles har en av hovedrollene i den kommende filmen Dreamgirls. Filmen er basert på gruppa The Supremes, og sammen med Beyoncé finner du også Jamie Foxx og Eddie Murphy.

Filmen utspiller seg på 1960-tallet i industribyen Detroit. Den handler om en jente-trio som blir satt sammen i en gruppe og etter en stund også revet fra hverandre av en overambisiøs manager.

Dreamgirls ble kåret til beste musikal, Jennifer Hudson fikk pris for beste kvinnelige birolle, Eddie Murphy vant for beste mannlige birolle under Golden Globe. Beyoncé ble nominert til beste kvinnelige hovedrolle, men måtte se seg slått av Meryl Streep.

Dreamgirls har norgespremiere den 2. mars.

Fem heldige vinnere får to kinobilletter, sminkesett, sminkeveske og t-skjørte. I tillegg trekker vi ut fem vinnere som kan ta med seg en venninne på førpremieren, som går av stabelen på Frogner kino i Oslo, lørdag den 17. februar.

Har du lyst til å vinne effekter og billetter fra filmen må du svare riktig på følgende tre spørsmål. Bor du i Oslo-området og har lyst til å vinne billetter til førpremieren, behøver du bare å skrive en kort kommentar for hvorfor nettopp du skal vinne billettene. Har du ikke lyst på billettene, kan du hoppe over kommentar-spørsmålet.

PS: Artikkelen er avsluttet og vinnerne har fått sine premier i posten.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning