Vil du bli viet av denne dama?

Tori Spelling tror på ekte kjærlighet. Derfor vil hun gjerne vie par.

Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott driver overnattingsstedet Chateau La Rue sammen. Det er der Tori nå tilbyr å vie forelskede par.
Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott driver overnattingsstedet Chateau La Rue sammen. Det er der Tori nå tilbyr å vie forelskede par. Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert

Beverly Hills 90210-stjernen Tori Spelling (34) lever livets glade dager sammen med ektemannen Dean McDermott (40) og parets sønn Liam.

Homofil forening

På toppen av det hele ønsker Tori å hjelpe andre å finne den samme familielykken. Derfor har hun nå skaffet seg vigselsrett.

- Jeg er nå offisielt ordinert, skriver hun stolt på My Space-bloggen sin ifølge People.

Sist uke forente hun det homofile paret Tony og Dex i partnerskap, en opplevelse hun sent vil glemme.

- Dette er absolutt det skumleste øyeblikket i livet mitt, rett og slett fordi det var en så stor ære, og jeg ville ikke svikte dem, skriver hun.

Filosofen Tori

Den romantiske opplevelsen fikk Tori til å filosofere over kjærligheten og livet.

- Da jeg la Liam i sengen den kvelden fortalte jeg ham at han en dag kommer til å finne ekte kjærlighet. En kjærlighet som forener han og sjelevennen hans, skiver hun på bloggen.

Sammen med ektemannen er Tori aktuell på amerikanske TV-skjermer med realityserien «Tori & Dean Inn Love». I serien ser vi de to drive overnattingsstedet Chateau La Rue sammen, og det er på dette stedet Tori nå ønsker å vie ektepar.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning