Viktigst for gutta

Det er ikke alt gutta bryr seg om når det gjelder sko, undertøy og hår. Her er noen tips til hva du kan droppe og hva du bør bruke mer tid på.

Publisert Oppdatert

Det er mange myter rundt hva guttene kikker på når de ser på deg. Noen er selvfølgelig sanne, men andre kan du legge på hylla for alltid.

Kjøp sexy undertøy

Steve Santagati er forfatteren bak boken The Manual. Han har samlet mange synspunkter fra menn, alt fra hva kvinner bør gå med og hva de bør si og ikke si. Synspunktene kommer fra en rekke undersøkelser fra amerikanske gutter, skriver iVillage.com.

Når det kommer til undertøy er det lit viktig for gutta hva du har på deg. Ikke fordi de ser det hele tiden, men fordi vi jenter faktisk oser selvtillit når vi har sexy undertøy på oss.

- Undertøy kan gjerne være billig, men det trenger ikke å være bestemorstruser av den grunn. Hvis undertøy kan få jenter til å føle seg sexy er det ingenting som er bedre enn det. Da er det bare til å løpe og kjøpe, skriver Santagati.
Skotøy er uinteressant

Skotøy er mange kvinners store lidenskap. Men denne lidenskapen deles dessverre ikke av det motsatte kjønn, i alle fall ikke i like stor grad.

- Vi vet du liker dem, men vi forstår ikke helt hvordan du liker dem. Vi vet at du har brukt tusenvis av kroner på dem, og det er vel den eneste grunnen til at vi gir dere komplimenter på dem. Fordi vi rett og slett vet at du elsker dem, skriver forfatteren.

Han tror den eneste grunnen til at en gutt gir deg komplimenter for skoene dine er fordi han sjekker deg opp.

- Den eneste typen sko menn bryr seg om er høye hæler. Selv om dette heller er hvordan kvinner ser ut i høye hæler, enn skoene i seg selv. Hæler får beina til å virke lange og sexy, så jenter må gjerne kjøpe sko med høye hæler, skriver han.
Rett fra senga-hår

Hår, på den andre siden, er noe gutter er ganske så opptatt av. Ifølge The Manual spiller det ingen rolle om det er mørkt, lyst eller krøllete. Det som er viktig er hvordan det ser ut.

- Det er utrolig sexy om jenter har hår som sier at de kommer rett fra senga. Men det må selvfølgelig være rent, skriver forfatteren.

Personlig tror han at langhårede jenter scorer beste hos gutter.

- Det kan være sexy med kort hår, men det er ikke så mange som kler det, mener han.

Hans tips er å se på kjendiser. Kvinner som Sheryl Crow, Jessica Alba, Jane Seymore og Reese Witherspoon har perfekt og sexy hårsveis ifølge guttas smak.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning