- Veldig fornøyd

Den norske 20-åringen var fornøyd med innsatsen i kveldens finale, til tross for at det ikke ble noen seier.

Publisert Oppdatert
Ingrid depper ikke selv om hun ikke vant. - Nå gleder jeg meg til festen, sier hun.
Ingrid depper ikke selv om hun ikke vant. - Nå gleder jeg meg til festen, sier hun. Foto: Elin Davidsen

Høydepunktet i London i kveld var den store finalen i Specsavers Spectacle Wearer of the Year-awards. Britiske kjendiser stormet opp den røde løperen og inne var 14 spent brillemodeller.

Vanskelig valg

14 finalister fra England, Irland, Skottland, Sverige, Danmark, Nederland og Norge var samlet for å kjempe om den store hovedpremien, en års-kontrakt med det anerkjente modellbyrået MOT Models og en betalt ferie i Barbados.

Ingrid Inderhaug var det norske håpet i finalen, men dessverre nådde det ikke helt opp.

- Jeg er veldig fornøyd med innsatsen og konkurransen. Det var utrolig mange flotte jenter, så det var vanskelig å tippe hvem som vant, sier hun til DetNye.no.

Ingrid kom videre fra semifinalen i Norge, hvor hun kjempet mot over 200 påmeldte jenter og gutter.

Hun vant en plass i finalen i kveld og en langhelg i London sammen med sin kjæreste.

- Det har vært en utrolig fin helg. Og disse to dagene hvor vi har øvet oss på å gå og så videre, har vært veldig morsomme. Vi har blitt sminket og dollet hele tiden. Akkurat nå husker jeg bare det morsomme, selv om det også har vært mye venting, sier Ingrid.

Vinneren ble Sara Pender fra Skottland.

- Ingrid kan gå videre

Blant juryen var stylist og programleder for Hvordan se bra ut naken, Gok Wan. Han syntes det var vanskelig å finne en vinner.

- Deltakerne var veldig flotte. Det var vanskelig å finne en vinner, mye fordi de i tillegg til å være flotte, også var veldig forskjellig, sier han til DetNye.no.

Og selv om vinneren ikke var en typisk motemodell, tror han helt klart hun kan brukes i forskjellige kommersielle kampanjer.

- Det var det vi kikket etter i dag. Det er vanskelig å finne en god catwalk-modell, men jeg tror Sara Pender kan gjøre det godt som en kommersiell modell. Det kan også Ingrid gjøre, sier han, og legger ikke skjul på at han likte Ingrid.

- Hun var utrolig attraktiv. Jeg tror hun kan gå videre i bransjen, sier han.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning