Unngår sofasitting

Det var kanskje ikke tilfeldig at Aleksander ble samboer med en håndsballspiller. Han er nemlig veldig svak for sporty jenter.

Publisert Oppdatert
Foto: Digital Sport

Vi har allerede snakket med Daniel Nannskog, Pål Strand og Freddy dos Santos om deres forhold til jenter, moter og fotball. I dag er det Aleksaner Lund Hansen sin tur.

Aleksander er keeper på Rosenborg og leverte, ifølge ekspertene, en god sesong i fjorårets Tippeliga.

Trønder-seier i år igjen

Årets sesong blir også viktig, og han tror Rosenborg igjen kommer til å vinne.

- Ja, Rosenborg tar seieren i år også. På de neste plassene kommer Brann, Lillestrøm, Viking og Vålerenga, sier Aleksander til DetNye.no.

Keeperen er 24 år og har fortsatt flere år igjen på gressmatta.

- Den siste tiden har jeg faktisk fundert litt på hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig med fotballen, og jeg er veldig i tvil. Jeg er utrolig fotballinteressert, så jeg tipper nok at det blir noe som har med fotball å gjøre, sier han. Ingen impuls-shopper

Selv om Aleksander liker å kle seg behagelig, er han ikke så opptatt av mote.

- Jeg bruker ikke mye tid på shopping, men det hender jo at jeg tar et skippertak. Da kan jeg godt handle litt mer enn jeg hadde tenkt også, sier han.

Trønder-merket Johnny Love er en av favorittene, så litt peil må han da ha.

- Han har klær som jeg liker. Hettegenser og en slitt olabukse er helt perfekt. Jeg liker ikke å være for pent kledd, sier han.

Og når han har fått på seg olabuksa og genseren, er det en ting til han bare gjøre.

- Ja, jeg må nesten ha litt voks i håret. Jeg liker ikke å gå ut og se ut som om jeg akkurat har stått opp, innrømmer han. Få ut supporterklærne

Aleksander er sammen med håndballspiller Gøril Snorroeggen, og det passer han veldig bra.

- Jeg liker jenter som er med på ting. Jeg orker ikke å sitte i sofaen og tvinne lys, for å si det sånn. Hun må være snill og kul å være sammen med, sier keeperen.

- Er det viktig at jenta di er interessert i fotball?

- Nei, det er ikke så viktig, men hun må ha forståelse for at det tar tid, sier han.

Når det kommer til stilen liker han om jenta pynter seg litt.

- Jeg liker at jenter er pent kledd. Dressjakke for eksempel, det er fint på damer. Og supporterklær, nei, det hører ikke med i garderoben, ler han.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning