Tre på topp!

I hvert nummer av Det Nye får du de 10 heteste trendene for øyeblikket. Her er tre av dem, resten finner du i bladet.

Foto: La Redoute
Publisert Oppdatert
Foto: Gratis
Foto: Gratis

1. Når størrelsen teller

Postordrekatalogen La Redoute lanserer nå miniutgaven Nomad, for deg som stadig er på farten og er opptatt av miljøet. Katalogen har samme innhold og sideantall som hovedkatalogen, men er produsert med mindre papir og får lettere plass i veska. Katalogen kan bestilles på www.laredoute.no.

2. Eksklusive bobler

Ønsker du å slå på stortromma en dag, kan det være greit å vite at den eksklusive sjampanjen Cristal nå er til salgs i Norge. Cristal ble i sin tid fremstilt for tsar Alexander II av Russland, og det er sjampanjehuset Louis Roederer som står bak produksjonen.

Flaskene er lett gjenkjennelig i polhylla med sitt klare glass, cellofanpapir og gullfargede etikett. Sjekk www.champagne-roederer.com.

3. Nytt bikinimerke

Vi reiser mer og mer, noe som igjen har økt etterspørselen etter badetøy. Dette har designerne Amy Vidler og Mathilde Ramfelt tatt på alvor, og de kan nå tilby badetøy på nett hele året. Sammen designer de håndlagde bikinier under merket Soak (www.soakbikinis.no).

Siden den ene designeren er australsk og den andre norsk, har de mikset skandinavisk design med den lekne, australske beach-kulturen. I tillegg til nettshopping, kan badetøyet kjøpes i butikkene Little Miss T og Babel i Oslo.

Mote-Vibekes komplette Ti på topp får du i Det Nye!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning