Tøff og sårbar

Hvem hadde trodd at P3s tøffeste DJ egentlig er sårbar og sjenert?

Publisert Oppdatert
Foto: Kim Nygård

Mina Hadjian (31) har stadig vekk havnet i kryssild på grunn av at hun sier ting rett fra levra når hun er på lufta i P3. Men i siste nummer av Det Nye røper Mina at hun til tross for sitt råtøffe ytre alltid er livredd før sending. Hun blir kvalm og må gå i sirkel i ti minutter.

- Men jeg bruker frykten til noe. Den dagen jeg mister den nerven, har jeg begynt å føde unger eller ligger på en strand et eller annet sted. Jeg har spyttet blod, kastet opp og hatt førti i feber under sending. En, to, tre, kjør er prinsippet mitt, sier Mina Hadjian til Det Nye.

Om ikke lenge dukker hun også opp på en tv-skjerm nær deg. I april debuterer Mina Hadjian med sitt eget tv-program på NRK2, et show i ekte Ruby Wax-stil.

Drapstrussel på lufta

Den frekke stilen i P3-programmet "Mina" har gitt henne klippekort hos Kringkastningsrådet. Etter at Mina kalte pastor Jan-Aage Torp "en stjernepsykopat som er langt inni homoskapet sitt", måtte sjefen hennes sende skriftlig beklagelse.

Klagene strømmet også inn etter at Veronica Orderud var gjest: "Hei, dette er Veronica Orderud, og jeg hører på Mina hver dag. Og hvis ikke DU også gjør det, dreper jeg deg".

- Kringkastningsrådet hater meg. Synes jeg er slem og motbydelig. Jeg liker ikke måten jeg formulerte det med pastoren. Jeg hadde dårlig tid.

- Hva med Veronica Orderud?

- Jeg angrer ikke i det hele tatt. Jeg spør om hun har galgenhumor. Det er i den ånden det blir gjort. Hun er søt da, kjempesøt. Er på dater'n

- Er det noe mann i livet ditt?

- Ehh, hvorfor spør du om det? Jeg er vel på dater'n, sier Mina og rødmer.

Til tross for at hun påstår at hun prøver, så skremmer hun ikke vekk menn. Enten blir de pjuskete og tør ikke å si meninga si lenger, eller så forsøker de å ta kontrollen.

- Det verste jeg har opplevd er en fyr jeg datet som la seg på armen min. Sånn som jenter ligger på armen, med det ene beinet over. Jeg fikk så angst! Var ute av døra på et minutt, sier Mina.

Hun synes også det er viktig at en mann forelsker seg i henne som person, ikke som den typen hun er når hun er programleder på P3.

- Jeg ville ikke datet en som bare hadde hørt meg på lufta og blitt forelska i meg på grunn av det. Det er en ekstrem del av personligheten min. Jeg jobber med er å få fram alt, ikke bare sinne. Sårbarhet og at jeg er sjenert i mange situasjoner, forteller Mina.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning