Tøff krydder-slanking

Victoria Beckham mener bestemt at Spice Girls-comebacket avhenger av at alle jentene blir like sykelig tynne som henne selv.

Victoria Beckham er lederen i gjengen. Nå setter hun de andre band-medlemmene på en rigid slankekur.
Victoria Beckham er lederen i gjengen. Nå setter hun de andre band-medlemmene på en rigid slankekur. Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert

Det er ingen tvil om hvem som er lederen i nye Spice Girls. Victoria Beckham (33) ber resten av gruppa om å slanke seg før comebacket.

Bli som meg!

Kritikken mot Victoria Beckhams kropp ser ut til å prelle av motedronningen. Faktisk ønsker ekssangeren nå at også de andre krydderjentene skal vise frem knokler og bein på scenen.

Nå har hun satt Spice-Girls-jentene på en streng diett for å fjerne kiloene før gruppa igjen står sammen og synger.

Er det noen som vet hvordan man blir tynn, er det Posh. I mange år nå har hun vakt oppsikt med sin stadig tynnere kropp - pakket inn i stadig dyrere klær. Nå håper hun at Emma Bunton, Mel C, Geri Halliwell og Mel B skal bli akkurat like knoklete som henne selv. På soyadiett

Victoria lover bandmedlemmene at hennes hemmelige metode gjør det enkelt å bli syltynn.

- Victoria har avslørt at hemmeligheten bak å holde seg i form er å ta 200 sit-ups hver dag, og leve på en diett av soyabønner, jordbær og salat, røper en kilde til nettstedet Entertainmentwise.

Hvorfor er Victoria så opptatt av utseendet til de andre?

- Victoria er fast bestemt på at comebacket blir så bra som mulig fordi imaget hennes i USA er veldig viktig for henne, forklarer samme kilde.

Om imaget blir så mye bedre med fem syngende skjeletter i moteklær, det er et helt annet spørsmål.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning