Tette vipper på operasjonsbordet

De som ikke synes maskara eller juksevipper er nok, kan nå reise til LA for å transplantere hår fra nakken til øyenvipper.

Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

De fleste kvinner synes det ser fint ut med tette og lange øyenvipper. Men ikke alle nøyer seg med et kjapt lag maskara om morgenen, eller et par falske øyenvipper til fest. I LA tilbyr nå plastikkirurgene transplantasjon av hår til øyelokkene, slik at vippene blir tette og lange.

Hår fra nakkenOperasjonen blir utført under lokalbedøvelse, og koster i overkant av 20 000 kroner, ifølge den engelske avisen Daily Mail.

Under operasjonen henter kirurgen fine hår fra pasientens nakke, og bruker en tynn nål til å transplantere mellom 50 og 60 hår til pasientens øyelokk. Vippene skal så se helt ut som dine vanlige vipper, med én forskjell: De vokser seg lange, og må derfor klippes regelmessig.

Tror på operasjons-boom- Dette er en helt ny prosedyre for folk flest, og dette kommer til å eksplodere, hevder kirurgen Alan Bauman ovenfor nyhetsbyrået Reuters. Han utførte nylig en slik operasjon foran 40 kirurger fra hele verden, som hadde kommet for å lære.

Teknikken kan også brukes for å lage tettere øyenbryn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning