Tatt for ruskjøring

Mens pappa Lionel var i Oslo for å opptre på Nobelkonserten, ble Nicole Richie arrestert for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Skandaleomsuste Nicole Richie (25) ble tidlig mandag morgen stoppet av politiet etter at andre trafikanter meldte fra om at hun kjørte i feil kjøreretning på motorveien.

Besto ikke edruelighetstesten

Da hun ikke besto politiets edruelighetstest, ble hun tatt med på politistasjonen der det ble tatt prøver som skulle avsløre om hun var under påvirkning av alkohol eller narkotika. Resultatet av rustesten er foreløpig ikke kjent, men nyhetsbyrået Reuters melder om at stjernen er siktet for ha kjørt under ruspåvirkning. Alkotesten ha vist at stjernen ikke hadde drukket alkohol før hun la ut på den hasardiøse kjøreturen.

Nicole Richie ble løslatt noen timer etter at hun hadde avlagt prøvene.

Ifølge nettstedet tmz.com har hun innrømmet at hun hadde tatt Vicodin og røyket marihuana før kjøreturen. Slapp straff etter heroinbesittelse

Dette er ikke første gang Nicole Richie er i klammeri med lovens lange arm. For tre år siden sa hun seg skyldig i besittelse av heroin, men slapp unna med betinget straff.

Ifølge nettstedet tmz.com har Nicole Richie nå hyret inn kjendisadvokaten Howard Weitzman til å forsvare seg i saken. Høringen skal etter det People.com erfarer foregå i dag.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning