Tar pauser fra hverandre

Selv Corteney Cox og David Arquette trenger pause fra hverandre iblant.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over

Til nettstedet HappenMagazine avslører de at de noen ganger får nok av hverandre. Da er den beste løsningen å tilbringe tid for seg selv.

- Før vi giftet oss, gjorde vi alt mulig sammen - og jeg syntes det var helt perfekt. Men ikke nå lenger! Jeg tror vi har funnet ut at vi tilbringer nok tid sammen, sier Courteney.

Respekt er viktig

Paret møtte hverandre på settet til filmen Scream for over ti år siden, og har nå vært gift i snart åtte år. De har også en datter som fyller tre år til sommeren.

De to tror respekt for hverandre er en av de viktigste nøklene til å få et forhold til å vare lenge.

- Det er viktig å kjenne hverandre godt, og å være ærlige mot hverandre. Det er ikke rom for negative overraskelser i et forhold. Og hvis du vet om ting som irriterer den andre, unngå å trykke på de knappene. Det hele handler om respekt, sier Arquette. Takler Corteneys sex-scener

Tryggheten i forholdet tror han er en av årsakene til at han nå takler mye bedre at kona spiller inn dampende sexscener med andre menn.


- Jeg vil helst ikke se det! Men det er lettere nå, vi er sikrere på forholdet vårt og jeg vet at det er jobben hennes. Da jeg var yngre, ble jeg lett sjalu - men nå som vi til og med har fått barn sammen, føler jeg meg tryggere, sier han.


Og hvis det skranter? David Arquettes råd er klinkende klart:

- Snakk om det! Jeg er generelt en fan av at folk snakker med andre om hvordan de føler seg. En gang i blant kan det være greit å snakke med en parterapeut om forholdet, sier David til HappenMagazine.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning