Styr unna drittsekkene på nett

Når du møter en mann ansikt til ansikt, kan du ganske raskt slå fast om han er verd å bruke tid på. Med nettdating er der vanskeligere å gjøre raske vurderinger,

Publisert Oppdatert
Foto: iStockphoto

Men det finnes da noen slibrige stereotyper du bør unngå der og. Her er fem drittsekker nettstedet ivillage.com anbefaler at du holder deg langt unna.

Drittsekk nummer 1: Den snart separerte

Det er mange måter å gjennomskue denne typen. Hvis profilen hans mangler bilde eller bildet er helt uklart, er sjansen stor for at du har med en gift mann å gjøre.

Et annet tegn er at han skriver at han er ute etter uforpliktende sex. Det finnes for øvrig dem som ikke prøver å skjule fakta i det hele tatt, og spør du ham rett ut om han er gift er det gode sjanser for at du får et ærlig svar.

Drittsekk nummer 2: Han som søker det perfekte

Dette er typen som krever den perfekte kvinnen. Han vil ha store pupper, supersmal midje, pene hender og langt vakkert hår.

Derimot stiller han over hodet ingen krev til at du skal være omsorgsfull, høflig, snill eller smart. Det er innpakningen som teller - ikke innholdet.

Drittsekk nummer 3: Han med det perfekte bildet

Selv om bildet er det aller første du ser på, må du tenke gjennom det du ser. En mann som poserer med en nydelig dame i armkroken, er antageligvis en rundbrenner.

Er bildet kuttet slik at du ser at det skulle vært en dame ved siden av ham, er det ikke usannsynlig at armen du skimter tilhører kjæresten hans.

Drittsekk nummer 4: Den travle typen

Han lever et så lykkelig og travelt liv at det til og med er for mye bry å fylle ut et online spørreskjema om seg selv. Det ene spørsmålet etter det andre er blankt eller besvart med "Det snakker vi om senere". Er han kanskje rett og slett for lat til å tenke seg om i fem minutter?

Et annet tegn på at han er den travle typen er at han stadig bruker forkortelser når han skriver. I personlige meldinger er det lite sjarmerende at man ikke tar seg tid til å skrive skikkelig.

Drittsekk nummer 5: Drittslenger`n

Et sikkert tegn på at han er en drittsekk er at han slenger dritt om eksdama si i profilen. Kanskje skriver han i samme slengen dritt om alle jenter, noe som er lite taktisk hvis han er ute etter å vise sin myke, tiltrekkende side.

Dette er ikke en type du bør bruke tid på. Let videre!

Dette bør du se opp for:

* Bilder av en mann med en dame arm rundt seg

* Kun et absolutt minimum av profilen er fylt ut

* Urealistisk høy inntekt i forhold til utdannelse eller yrke

* Personer som ber deg ta kontakt på telefon på spesielle tidspunkt. Mange av dem viser seg å være gift

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning