Stylingjuks for rød løper

Stjernene skinte på den røde løperen. Men de har jukset grundig for å se bra ut!

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/ All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

Når superstjernene gjør seg klare til å gå på en av årets store happeninger, er det ikke bare å barbere leggene de tar seg tid til. Pupper skal løftes, jentebarten skal fjernes og brystvortene skal dekkes til.

Men så er det kanskje ikke så rart at de må ty til noen ekstra midler før den store dagen. For ser du et bilde av Angelina Jolie med litt hår på leggene, kan du vedde på at bildet blir slått stort opp i de største magasinene.

Hudfargen

Eier av selvbruningssystemet Jimmy Jimmy Coco, Jimmy Snyder, har sprayet stjernene solbrune i en årrekke. For han er det for tiden ekstra travle dager.

- Det første trinnet stjernene tar for perfeksjonisme er å få en solbrun farge, sier Snyder, som regner med å spraye rundt hundre kjendiser før Oscar-utdelingen.

Snyder har stjerner som Eva Longeria, Jennifer Garner og Lara Flynn Boyle på sin celebre kundeliste.

- Sprayen gir dem ikke bare en penere farge. Vi kan også fremheve gjemte muskler om de har skippet treningen de siste dagene, sier Snyder til nettstedet Canada.com. Kroppsforming

Neste steg er å forme kroppen, eller rettere sagt rette ut kroppen. Og stylistene, de sverger til merket Spanx. Merket lover å "redde kvinner fra blant annet håndtak og cellulitter".

- De jobber fra under brystene, til over knærne. De glatter ut formene jentene eventuelt måtte ha, og gjør kroppen fast og smidig, sier kjendis-stylisten Inge Fonteyne.

Han jobber blant annet med Gisele Bundchen og Adriana Lima. Puppene

Puppene er et eget kapittel i "Klar-for-galla-guiden". Stjernene med litt store bryster, som i tillegg skal gå med en kjole uten rygg, bruker ofte Frederick's of Hollywoods nye Flex Body Bra. Denne usynlige bh-en består av to silikon-kopper, som plasseres over hvert bryst. Puppeteipen er også hyppig brukt.


Noen kjoler er enten så utringet eller gjennomsiktig, at du ikke kan bruke noen form for bh. Da er det greit å skjule brystvortene og samtidig løfte puppene med en puppe-teip.

Teipen brukes ikke bare til å holde puppene på plass. Den er også et godt verktøy for å unngå at kjolen sklir. Dobbeltsidig teip brukes til å feste tynne stropper, holde kjolen inntil stjernenes tynne kropper, eller for å holde utringningen på plass. Hår og makeup

Neste punkt på listen er håret. Selv om det ser slik ut, ble ikke stjernen født med de perfekte lokkene man ser på den røde løperen. Alt handler om extensions.

- Kjendiser sveiser på hår som noe galninger før Oscar-utdelingen. Målet er at håret skal se tykkere ut, sier Hollywood-frisøren Michael Shaun Corby.

Til slutt er det makeup'en. Det dekkes, fjernes og strammes også i ansiktet. Og om stjernene ser helt perfekte ut, kan det nok tenkes at det egentlig bare er en godt fullført jobb av makeup-artisten. Sminke for menn

Menn skal også se freshe ut på den røde løperen. Men de trenger uten tvil ikke å gjennomgå samme overhalingen som det kvinner gjør.

- De ser bra ut uansett. Ikke har de kjolen som fremhever alle feilene og de fleste har heller ikke langt hår som ordnes. Men det er ikke en hemmelighet at også de fleste menn bruker litt sminke, sier Snyder.

Husk at du kan se stort bildegalleri av alle Oscarkjolene mandag morgen på DetNye.no!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning