Størst i Skandinavia

I dag åpnet Sandvika Storsenter med 58 motebutikker under ett og samme tak.

Foto: Sanvika Storsenter
Publisert Oppdatert

Skandinavias største kjøpesenter var en gang Fields utenfor København. Nå er tittelen kommet til Norge, nærmere bestemt til Sandvika Storsenter.

Sterke på mote

I dag åpnet senteret med til sammen 190 butikker og serveringssteder.

- Vi har vært sterke på mote siden vi åpnet, men med Gina Tricot, Ilse Jacobsen, Quicksilver og alle de andre blir forspranget vårt enda større, skriver senteret på sine hjemmesider.

Mottoet til senteret er "Det du ikke finner på Sandvika Storsenter vil du ikke ha allikevel". Og kanskje kan det stemme med hele 58 motebutikker.
Motemekka

Foruten butikkene nevnt over er det stort fokus på mote. Andre butikker du vil finne på senteret er blant andre Voice of Europe, Vero Moda, Urban, Stress, Sapatos, Noa Noa, JC, H&M, Denim Gallery, Bik Bok og Benetton.

Blant skobutikkene er også mangfoldet stort. Senteret annonserer med 27459 par sko, som kommer fra skobutikker som Sapatos, Nye Sko, Ecco, Bianco og Din Sko.
Gå på skøyter inne

Det nye storsenteret blir regnet som en liten by, med både kino og en innendørs ishall.

- Det blir til sammen som en innendørs by, der det er åpent nesten døgnet rundt. Jeg tror vi blir så altomfattende at det blir vanskelig å komme utenom oss, sier senterdirektør Carl Christian Petersen til Aften.

Petersens mål er å kapre kunder fra hele Norge, i alle fall Sør- og Øst-Norge.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning