Stjernenes turbulente år

Her er noen av høydepunktene fra kjendisåret 2006.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

- Britney Spears turbulente ekteskap, klesvalg og barneoppdragelse fortsetter å fenge. Og sjokkere.

- Eksen Kevin Federline fikk seg et idiotisk nytt navn, K-Fed, og prakket "musikken" sin på verden, til latterbrøl fra pressen og buing fra publikum. Etter at han ble dumpet av Britney, var det Fed-X som ble kallenavnet.

- Britneys nye bestevenninne - Paris Hilton, har også hatt sitt å stri med. Bestevenninnen Nicole Richie var plutselig ikke bestevenninne lenger, men så var de det, men så var de det ikke... (Noen av oss ble ferdig med sånn oppførsel på barneskolen). På guttefronten har det vært fram og tilbake med greske Stavros Niarchos - nå løper hun rundt og vifter med diamantring på fingeren. Nicole Richie avsluttet året med å bli tatt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

- Angelina fikk baby med Brad. Lille Shiloh ble født i Namibia, og verden holdt pusten. Hun fikk blant annet en norsk barneseng, og særdeles pene gener.

- TomKat fikk hverandre. Og barn. Men Katie Holmes fikk også en unik kjærlighetsgave til bursdagen sin i januar- nemlig alle filmene Tom har spilt i, i en eksklusiv DVD- boks med håndskrevne hilsener. Vi ville vel trodd hun fikk mer enn nok av gale-Tom uten å måtte se filmene hans i tillegg.

- At Kate Moss tok kokain er virkelig gammelt nytt. Det var i fjor - men skandalen fortsatte langt inn i 2006 - ikke minst da hun, av alle mennesker, ville hjelpe Lindsay Lohan med sine rusproblemer i mars. Hva med å hjelpe kjæresten Pete Doherty i samme slengen? De siste bildene av ham ser virkelig ikke bra ut!

- Kate Moss mente i hvertfall vel, mens Naomi Campbell bare dæljer løs på alt og alle. Med mobiltelefoner og knyttnever. Det er bare en ting å si til sånn oppførsel: Ikke slå kameratene dine!

- Madonna dro en Angelina og adopterte lille David fra Malawi. Det ble mye oppstuss!

- Take That gjenforenes - uten Robbie Williams. Jaja.

Hva mener du var årets største kjendisbegivenhet? Legg inn en kommentar nedenfor.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning