Stjernenes tenåringsforelskelser

Lite visste de unge kjendisjentene at de en dag kom til å jobbe med tenåringsidolene sine.

Foto: WireImage/All Over
Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
En ung Uma Thurman. (Foto: WireImage/All Over)
En ung Uma Thurman. (Foto: WireImage/All Over) Foto: WireImage/All Over

Det er rart å tenke på, men mange av dagens celebre skuespillere var en gang vanlige mennesker som meg og deg. Som alle tenåringer drømte de om Hollywoodkjekkasene, og hang plakater på barnerommet. Vi forteller deg hvem som likte hvem!

Disse hang på veggen

Hvor mange av oss har ikke siklet på Patrick Swayze fra Dirty Dancing? Den danseglade kjekkasen var også Scarlett Johanssons store idol.

- Helt siden jeg så Dirty Dancing for første gang da jeg var 11 år, har jeg drømt om å få en date med Patrick. Det hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse, forklarer Scarlett til det svenske magasinet BILD.

Bortskjemte Nicole Richie var som mange av oss et stort Beverly Hills-fan på 90-tallet. Som barn hadde hun et crush på badboyen Luke Perry.

- Jeg traff ham en gang, og da sa mamma det til ham. Jeg ble så flau at jeg begynte å gråte, sier hun.

Husker du vidundermannen MacGyver? Charlize Theron var fascinert av den nevedyktige mannen som alltid reddet seg selv, og alle andre, ut av underlige situasjoner. Skjønnheten innrømmer at da hun var liten og lekte med morens gamle sjekkhefte, signerte hun alltid sjekkene med Charlize MacGyver.

Var Hollywoods hotteste par "meant to be"? Da Katie Holmes var en liten jente så hun som alle andre Tom Cruise på film. Lille Katie syntes ikke noen kunne måle seg med helten fra Top Gun! Det ser ut til at den dyktige skuespilleren har fått drømmen sin i oppfyllelse. I dag er de to lykkelig gift, og har en liten jente sammen.

Ashlee Simpson, lillesøsteren til sangeren Jessica Simpson, var forelsket i Macualay Culcin som barn. Hun tilstår å ha hatt en stor plakat av Hjemme alene-stjernen på rommet sitt.

Hvem var Kirsten Dunsts store tenåringsforelskelse? Skuespilleren, som senere har vært sammen med blant annet Toby Maguire, var forelsket i Johnny Depp.

- Johnny Depp var en drømmer i Beny & Joon og i Gilbert Grape. Han virket også som en veldig bra mann, tilstår Kirsten.

Og hvem kan glemme filmene om Karate Kid? I hvert fall ikke Fergie fra Black Eyed Peas.

- Etter at jeg så Karate Kid ville jeg at Ralph Macchio skulle bli kjæresten min, røper hun.

Selveste Kill Bill-baben Uma Thurman har alltid likt tøffe menn. Som ungdom var hun ekstra glad i Sean Connery. Spesielt da han spilte James Bond.

- Bond var tøff. Bond var hot. Han kunne forsvare deg, Han kunne blande en drink, eller riste den eller noe sånt, forteller hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning