Stilfilosofen Mischa Barton

Mischa Bartons (21) stjerne har ikke falmet etter den famøse fyllekjøringen i fjor. Hun er fortsatt i førersetet blant Hollywoods trendsettere.

Mischa Barton vet at iøynefallende juveler gjør seg best på unge damer. (Foto: WireImage/All Over Press)
Mischa Barton vet at iøynefallende juveler gjør seg best på unge damer. (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com
Publisert Oppdatert
Mischa mestrer alle stilskifter - en ekte trendsetter! (Foto: WireImage/All Over Press)
Mischa mestrer alle stilskifter - en ekte trendsetter! (Foto: WireImage/All Over Press) Foto: WireImage.com

Moteikonet er tilbake for fullt etter skandalen, og gir stadig nytt innhold til begrepene om fashion og stil.

Det svenske magasinet SOLO mener å ha knekket koden på Mischa Bartons stilfilosofi, og kan bryte den ned i åtte punkter:

1. Overrask!

Mischa er ikke redd for å dukke opp i uventede og crazy antrekk, som utfordrer og vekker oppsikt. Cool!

2. Look to California

Med håret hengende fritt og søt makeup fremstår hun sjelden som pretensiøs. Hun er en typisk California-dame: Lett, søt og fresh.

3. Glem aldri den lille sorte

Det er like viktig å ha en liten sort en i skapet i dag som i mormors glansdager. Det lille ekstra får hun ved hjelp av lekre sko.

4. Klassiske frisyrer funker bestandig

Når hun ikke lar det lange håret henge fritt og avslappet, eller styler det for rødløperen, setter hun det opp på elegante og sofistikerte måter. Hun vet at langt hår funker med trendy klær, uten at det gjør deg til en fashionjunkie.

5. Kule solbriller topper det hele

Det spiller ingen rolle om alle bruker de samme, kule solbrillene. Mischa vet hvor viktige de er uansett, bare de er kule.

6. Få, elegante smykker ser luksuriøst ut

Hun entrer aldri rødløperen uten eksklusive stener i ørene, i håret eller rundt halsen. Mischa vet at iøynefallende juveler gjør seg best på unge damer.

7. Gi blaffen om det går galt

Av og til misser hun totalt, og det innrømmer hun. Hun elsker å eksperimentere med stiler, og har et avslappet syn på at det av og til skjærer seg fullstendig.

8. En T-skjorte funker (nesten) alltid

Alle rammes av panikk i blant. Skapet er helt tomt, og du har ingenting å ha på. Da vet Mischa råd. Jeans og en råkul T-skjorte går til alt. Nesten.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning