Søtnos eller kjekkas?

Du kan lese mye ut ifra hvilke kjendiser du liker.

Publisert Oppdatert
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Jack Black i School of Rock
Jack Black i School of Rock Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over
Foto: WireImage/All Over

Har du siklet etter Brandon fra Beverly Hills 90210 siden du gikk på ungdomsskolen? Tro det eller ei, men det kan faktisk forklare hvorfor du er sammen med han du er sammen med i dag, eller i alle fall forklare hvorfor du dater de gutta som du gjør, skriver Happenmagazine.com.

- Skuespillerne man har vært forelsket i sier mer om hvilke menn du er ute etter, enn bare om han er høy og mørk, eller lav og lys, sier den amerikanske psykologen og programlederen for Love Doctor, Terri Orbuch.

For å stille din nysgjerrighet har hun laget en guide som sier hva kjendisforelskelsen sier om hva du er ute etter hos en mann.

Slemmingen:

George Clooney i Ocean's Thirteen, Colin Farrell i Miami Vice og Johnny Depp i Pirates of the Caribbean: At World's End.

Hva du er ute etter: Helt klart noen som er spennende og kanskje bitte litt farlige. Denne fyren lever på kanten av loven og om du har lyst til å henge med han er det muligheten din til å få frem villdyret i deg.

Psykologens dom: Suksessfulle kvinner er ofte tiltrukket av disse gutta. Grunnen er at guttene er spontane og ofte helt motsatt av hva kvinnen er. Suksessfulle kvinner ser på dette som noe spennende og sexy.

Velger du en mann som dette kommuniserer du at du ikke er klar for å slå deg til ro helt ennå, for det er helt klart ikke han. Det du er ute etter er fart og spenning.

Den avhengige:

Vince Vaugh i The Break-Up, Matthew McConaughey i Failure to Launch og Jack Black i School of Rock.

Hva du er ute etter: Det er helt klart at du er ute etter en mann som liker å bli passet på. Du elsker at han er avhengig av deg og at han ofte oppfører seg som et lite barn.

Det kan minne deg litt om å være en storesøster, men du liker tydeligvis å ha kontroll. Hans ansvarsløse tilværelse får deg til å føle deg ung og fnisete igjen.

Psykologens dom: Hvis du blir tiltrukket av en gutt som ikke vil bli voksen blir du ellers også en person som folk tyr til om de trenger råd eller hjelp. Du er en solid og tillitsfull person.

Du liker å være den personen, men bare pass på så du ikke tar på deg for mye ansvar. I dette tilfellet tar du på deg ansvaret for gutten, som tydelig også liker å bli passet på.

Kjekkasen:

Will Smith i Hitch, Ryan Phillippe i Cruel Intensions og Jude Law i Alfie.

Hva du er ute etter: Dette er helt klart en fyr man liker for å høyne selvtilliten. Liker han deg, så kan du nemlig sole deg i glansen om at du er veldig attraktiv.

For han er veldig kjekk, og han vet det godt selv. Det tviles på om han kunne funnet seg ei dame som ikke sto til hans utseende.

Psykologens dom: Liker du typer som dette er det ingen tvil om at du er ute etter bekreftelse fra det motsatte kjønn. Du kan sole deg i glansen både fordi han vil ha deg og fordi han vil ha deg.

Grunnen til at du faller for en type som dette betyr også at du ikke er ute etter å gifte deg. Det tar nemlig mange, mange år før han er ute etter det samme.

Søtnosen:

Zach Braff i Garden State, John Cusack i Say Anything og Adrien Brody i King Kong.

Hva du er ute etter: Du er helt klart ute etter en som er klar for å slå seg til ro. Dette er gutten du kan stole på og som ser etter det samme som deg, nemlig familie og barn.

Psykologens dom: Det at du vil ha denne gutten er mye fordi du har selvtillit nok til å innse at du vil ha en snill gutt som du kan ha lange og dype samtaler med.

Det tilsier at du er klar for et ordentlig forhold og sjansene for at han også er det, er ganske store.

Krigeren:

Bruce Willis i Live Free or Die Hard, Brad Pitt i Troya og Viggo Mortensen i Lord of the Rings.

Hva du er ute etter: Du er klar for en mann som er aggressiv og mektig. Denne fyren vet hva han vil. Han går for det og han får det til slutt akkurat sånn som han hadde tenkt seg det.

Psykologens dom: Du liker en mann som tar kontroll over forholdet. Du blir mo i knærne av mektigheten og styrken hans. Dere har et vilt sexliv, så dette kan nok vare en stund.

Arbeidsnarkomanen:

Topher Grace i In Good Company, Matt Damon i The Good Shepard og Richard Gere i Shall We Dance.

Hva du ser etter: Helt klart en som ikke blir lei av din travle hverdag. Her gjelder det å finne seg en som er akkurat lik deg selv når det gjelder arbeidsmengde.

Psykologens dom: Du er en person som liker å gjøre ting på egen hånd. Det kan bo en liten arbeidsnarkoman i deg også. Du elsker å henge med venninnene dine og du trenger en fyr som ikke sitter hjemme i sofaen mens du er ute og flyr.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning