- Soler meg toppløs igjen

Tone Damli Aaberge kommer ikke til å slutte å sole puppene selv om hun ble fotografert toppløs ved bassengkanten.

Publisert Oppdatert
Foto: Jeanette Landfald

- Jeg kan selvfølgelig la være å sole meg toppløs, men jeg er ikke så glad i hvite pupper, sier hun åpenhjertig i et intervju i siste nummer av Det Nye.

Tok det ikke så tungt

Tone vakte stor oppmerksomhet da hun i fjor sommer ble snikfotografert toppløs ved bassengkanten i Ayia Napa. Bildene gikk sin seiersgang på nettet, men puppenes eier angrer ingenting.

- Helt ærlig, jeg har ikke tatt det så tungt. Som sagt før, et par 18 år gamle pupper er ikke noe nytt. Jeg føler meg ganske uskyldig. Hvordan skal jeg unngå at noe slikt skjer? spør hun.

- Jeg er veldig glad for tingenes tilstand, men innimellom skulle jeg ønske at jeg ikke ble observert hele tida. Men som kjendis lærer man å ta forholdsregler, sier Tone.

- Han kunne ikke fordra meg

I intervjuet med Det Nye forteller hun også åpent om den store aldersforskjellen mellom henne og kjæresten Simen Wardenær. Hun røper dessuten at det ikke var kjærlighet ved aller første blikk mellom de to.

- Første gangen vi møttes, kunne han ikke fordra meg. Jeg var visst ufyselig på en fest. Men da vi møttes igjen, var det andre boller. Han er en bra mann. Vi skal sikkert flytte sammen etter hvert. Men jeg vil at det skal gå litt mer tid først, sier Tone til Det Nye.

Les mer om Tone Damli Aaberge i Det Nye nummer 7. Bladet er i salg fra mandag 30. april. Klikk her for å få et godt tilbud på abonnement på Det Nye!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning