Sminketabbene du ikke vil gjøre

Det er visse ting som fremhever mørke ringer rundt øynene. Her er tipsene til hvordan du ser best ut!

Publisert Oppdatert
Foto: iStockphoto

Det er ikke alltid vi klarer å legge en perfekt makeup. Men uansett hvordan du gjør det, er det noen triks du kan lære, for å unngå de største tabbene.

1. Aaaaaaltfor mye rouge! Rouge skal se naturlig og pent ut. Se på J. Lo - hun har fått det til riktig. Ta på rougen før noe annen sminke, og hvis du føler at litt lipgloss og maskara er alt som skal til før du ser bra ut, har du fått det til. Lys rosa eller fersken med litt skimmer ser ungt og fresht ut på alle.

2. Blå øyenskygge fra 60-tallet. Hvis noen fortsatt holder seg til denne skrikende øyenskyggen, må det være fordi noen en gang ga vedkommende et kompliment for fargen. Dessverre var den som strødde om seg med komplimentene neppe ærlig.

3. Marineblått, mørk blå; det stor og hele blått: Alt blått og gråblått rundt øynene vil fremheve de mørke ringene under øynene dine. Velg en varmere farge som nøttefarge eller bronse på eyelineren og øyenskyggen. Det vil garantert se bedre ut.

4."Du ser litt trøtt ut. Føler du deg bra?" Vi har alle opplevd å bli spurt om vi føler oss bra når vi faktisk har det helt flott. Det kan skyldes sminken for feil fargevalg kan få huden din til å se trøtt ut. For eksempel vil for mye sminke i gråfarger få deg til å se lite opplagt ut - gråfargen vil rett og slett fremheve det grå i huden din. Prøv med en ny farge så ser du bedre ut.

5. Opptegnede lepper. En omgang med liplineren er ikke alltid like vellykket. Det får ikke leppene dine til å se større ut, men det kan få deg til å ligne på en klovn. Riktige farger og glans er mer effektivt dersom du vil skape en illusjon av store lepper.

KILDE: www.womantodaymagazine.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning